da slažem se potpuno s tobom.
općenito kaj se lost planeta tiće kao igrice, čim sam vidio da skupljam neke narančaste fleke sa poda (šta god to bilo), sjetio sam se svoje stare PSone i Spyro The Dragon

Najviše me zanimala ta grafika, zato sam instalirao to, i zato ću instalirat i Crysis, kao što si i rekao, proći jednom, MOŽDA dvaput, i to je to.
Recimo, ak pogledam CoD4, imam ga od 11 mjeseca, instalirao sam ga još na staru konfu (P4 1.8, 9600XT 256RAM, 512RAM ) i igrica je radila! Kloknuo sam procu na 2.4 i grafu sam iscjedio kolko je god išla, i uspio odvrtit igricu. Normalno, na 800x600 i sve živo na low, al je išlo.
I sad ju imam na novoj konfi, i ne prođe dan da bar pol sata ne odigram cod. To su te igrice valjda kojih se svako malo zaželiš jer imaju i nešto drugo osim fancy grafike.
A kaj se konzola tiće

Kad razmisliš malo, banana čovječe. Patchevi za konzole, pa dok sam imo PSone nisam ni znao šta je patch ili niski FPS. Trzale bi igrice od frendova čiji su CD-i izgledali koda su 2 rata prošli
Smiješno, šta PS4 će imat nadogradivu memoriju i ne znam šta

Još će za konzole stavljat system requirements

CONSOLE REQUIREMENTS
Koja mafija, neko bere lovu masNo na tavim stvarima. Prije si kupil konzolu, i igro se bez brige i pameti, bez zajebancije za crackovima patchevima i ne znam čime.