15.04.2008., 01:30
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor ABuser
@srale7 - ovako, kao prvo, opreza nikad dovoljno, a kao buduće inženjere nas uče da treba sve provjeriti barem dvaput  .
A drugo, zasto pitam sve to (pored toga sto sam oprezan):
a)jer sam, kao sto sma rekao, nedavno citao negdje da se micanjem heatsinka ostecuje jezgra na nekoj kartici, smao se ne mogu sjetiti kojoj ni gdje sam to procitao, ali ono, bas mi se urezalo u sjecanje
b)nemam bas para trenutno, i ne zelim onda slucajno zajebati pa da ostanem bez kartice, a samim time i kompa na duze vrijeme. Oprosti sto sam oprezan, jer vec sam vise puta tako isao prvi put nesto raditi i onda unistio komponente. Istina, na greskama se uci, i osobno smatram da je to najbolja skola, ali ne mogu si uvijek priustiti gresku;-)
|
Ma sve to stoji, ali za moj ukus ipak si malo preoprezan. Iako kazu opreza nikad dosta
Citiraj:
jer sam, kao sto sma rekao, nedavno citao negdje da se micanjem heatsinka ostecuje jezgra na nekoj kartici, smao se ne mogu sjetiti kojoj ni gdje sam to procitao, ali ono, bas mi se urezalo u sjecanje
|
U to cisto sumnjam, kao i sam kazes nemozes se sjetiti ni gdje ni koja kartica..znaci ta prica ne drzi bas vodu, a ustalom ne sjecam se da je netko tu na forumu skidao cooler i ostetio jezgru. Naravno ako je to napravio iole normano.(znaci ne sa šarafcigerom pod cooler i onda polugom skidat  ?
Ponavljam, za zamjenu coolera na vga ne treba biti inžinjer. a isto stoji da ako si inženjer ne mora znacit da znas promijeniti cooler na vga
Ako ti je to ipak too much za tebe, javi se pa dodjes do mene, pa cemo slozit..
a sta si to jos (neprezno) skurio?
|
|
|