Citiraj:
Autor mrki
Ja probao s 6600Gt na 1280*960 ,kaže da mi je pc slab i ja naručio 8800GTS 640 od LEADTEKA , a sad se vuče od 10-15 fps-a!
|
vidim, ovo je malo zastarjela tema, al moram se uključit.
baš sam neki dan instalirao lost planet dx10 demo, i patch za istu. sve prođe ok, upalim igricu, naravno odmah sve stavim na dx10 u postavkama i sva filtriranja na najjače, pokrenem igru,a ono teli mi se na 20-25 fps-a na otvorenom i u nekim zatvorenim dijelovima mape na jedva 30.
kupiš komp prije mjesec i po, i to ne baš najslabije komponente (znam da hd3870 nije high end, al svejedno), imaš podršku za pizdarije koje nisu još ni počeli upotrebljavat u igricama (hint: direct shit 10.1), klokneš sve maksimalno što ide, i onda ti se igrica (koja je starija neg tvoje komponente) ŠLEPA NA 20FPS-a!!!
kužim da je lost planet loš port, i da je dx10 općenito još uvijek pain in the ass ako nemaš bar 8800gt, al svejedno brate mili, piše u system requirements da je preporučena grafa od 256MB i dx10. nek onda fino stave da ti treba 8800gtx za normalno igranje, i nema problema.
čak i kad potpuno ugasim AA i AF, dobim kakvih 5 FPS-a više. tek kad stavim sve na dx9, onda bude igrivo kolko tolko.
crysis nisam probo, al kolko čitam i čujem, situacija je poprilično ista. na systemrequirementslab.com mi za crysis premašuje preporučenu konfu, znači da bi mi sa ovom konfom trebo letit na full detaljima, a svi znamo da NE BUDE!
ko tu koga