View Single Post
Staro 14.04.2008., 21:04   #45
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
to je u Vemilu kriva slika..mislim..u biti siguran sam..
a i vi povjerujete u slike na vemil webu

Euro super diese sere opet po meni:
Citiraj:
Aj srale ne gnoji bezveze. Covjek pametno postupa, bar po meni, jer nikad nije montirao i modificirao hardveraj i zeli se interesirati prije nego nesto slomi i strga
a Abuser kaze:

Citiraj:
P.S.Ne morate zapravo previse paziti na to kako nesto skinuti ili staviti, snaci cu se, ipak sam slagao vec dosta kompova, a i ne smao kompova nego dosta toga, a i ako nista drugo, jebemu, zavrsio sam tehnicku skolu a i sad sam na strojarstvu. Tako da, mene vise zanimaju kod montaze one "male" stvari koje nemaju veze sa mehanikom, nego vise sa termodinamikom. Paste, "ljepila"(ili sta vec je za tu memoriju) i gluposti
e sad zakljucite sami tko tu gnoji. On kaze da zna s hardverom i da mu nije prvi put, znaci ima iskustva, a eurosupreplavidizel govori da ne gnojim(vjerovatno zbog nicka) da ga citiram:"nikad nije montirao i modificirao hardveraj"..

E pa moj eurosupreplavidizel ubuduce malo bolje citaj i ostavi se mene..

@Abuser

A ti si stvarno onda kao jedan od protagonista A je to! kad si zavrsio tehnicku skolu, upisao strojarstvo i dizes takvu paniku oko zamjene coolera na vga. Ponavljam sa svakim coolerom dobijes upute, tu na forumu ima objasnjeno bezbroj puta.. Mislim ok je pitat, ali ne postaviti 10 pitanja i od toga na 3 se ne moze odgovoriti. ponavljm nije nista tesko ni komplicirano. Ja sam svoj montirao prvi put u zivotu i montirao sam ga najbolje sto se moze..s tim da imam odlicno rijesenje za učvršćivanje venta tj, nisam vidi nikoga da ima nesto slicno
srale7 je offline   Reply With Quote