to je u Vemilu kriva slika..mislim..u biti siguran sam..
a i vi povjerujete u slike na vemil webu
Euro super diese sere opet po meni:
Citiraj:
Aj srale ne gnoji bezveze. Covjek pametno postupa, bar po meni, jer nikad nije montirao i modificirao hardveraj i zeli se interesirati prije nego nesto slomi i strga
|
a Abuser kaze:
Citiraj:
P.S.Ne morate zapravo previse paziti na to kako nesto skinuti ili staviti, snaci cu se, ipak sam slagao vec dosta kompova, a i ne smao kompova nego dosta toga, a i ako nista drugo, jebemu, zavrsio sam tehnicku skolu a i sad sam na strojarstvu . Tako da, mene vise zanimaju kod montaze one "male" stvari koje nemaju veze sa mehanikom, nego vise sa termodinamikom. Paste, "ljepila"(ili sta vec je za tu memoriju) i gluposti
|
e sad zakljucite sami tko tu gnoji. On kaze da zna s hardverom i da mu nije prvi put, znaci ima iskustva, a eurosupreplavidizel govori da ne gnojim(vjerovatno zbog nicka) da ga citiram:"
nikad nije montirao i modificirao hardveraj"..
E pa moj eurosupreplavidizel ubuduce malo bolje citaj i ostavi se mene..
@Abuser
A ti si stvarno onda kao jedan od protagonista A je to! kad si zavrsio tehnicku skolu, upisao strojarstvo i dizes takvu paniku oko zamjene coolera na vga. Ponavljam sa svakim coolerom dobijes upute, tu na forumu ima objasnjeno bezbroj puta.. Mislim ok je pitat, ali ne postaviti 10 pitanja i od toga na 3 se ne moze odgovoriti. ponavljm nije nista tesko ni komplicirano. Ja sam svoj montirao prvi put u zivotu i montirao sam ga najbolje sto se moze..s tim da imam odlicno rijesenje za učvršćivanje venta tj, nisam vidi nikoga da ima nesto slicno