Upravo sam htio reći da nitko nije rekao što su vam ti "jezici", ali sad malo bolje pogledam yedwy kaže ježevi. a ja mislio jezici kao organ
Nego. Hvala svima, dobio sam sve odgovore, no sad moram ja nešto reći.
Evo, nabavio danas 8800GT (Point of View), i testirao ju, i ne znam na što se to ljudi žale da je bučna. Nije baš tiha kao 8800gts ali opet, čuo sam i puno bučnijih. A i nije baš tako vruća. Idle 55°C / Load 70°C. 8800gts mi je radila na 52/65. A sve to na default brzini vrtnje, tocnije 29%. Tako da zapravo, mislim da ni nema za sada potrebe da joj mijenjam kuler. Vidjet cu, mozda nakon nekog vremena ipak stavim neki, tek toliko da i to isprobam (da se obrazujem

)a i da ju učinim nečujnom, iako, kao što rekoh, ni ovako nije baš bučna. Nego, može samo još jedna stvar. Mislim da nitko još nije točno razjasnio to sa ježevima. Kako se oni lijepe? Znam da su povezani onime što vi zovete žvaka. A što je ta žvaka, gdje se to kupi? I jel postoji alternativa njoj? Ugl, zanima me zapravo što je žvaka?(koja je njena svrha) Jer ako se može zalijepiti i nečim drugim, čemu onda ovo?