Par pitanja, jel ima na ebay-u procjena, bumpanja, upozorenja neupućenima na previsoke cijene ?
Vjerujem da nema (iskreno, nikada se nisam zadržao više od 5minuta na ebay-u niti proučavao njegova pravila, tako da pitam jer me zanima). Oni imaju kategorije toliko detaljno jer im je to primarni (i jedini?) posao - posredstvo u trgovini. Ebay bi mogao usporediti sa plavim oglasnikom ili kupiprodaj. Uostalom, sumnjam da se na oglase na takvim site-ovima reagira kao kod nas (da nekoga zoveš doma/na mob i kažeš mu da mu je skup mob/matična/proc i da nemre toliko tražiti). Valjda me kužiš kaj hoću reći...
Neki članovi jednostavno žive na našoj tržnici i protiv toga se ne može. Komentari koji se ponekad (a u zadnje vrijeme i sve češće) pojavljuju znaju biti toliko glupi da je to nevjerojatno...
Zamisli samo koliko bi procjena bilo manje, kada bi se pregledavali stari postovi (ne trebaju se gledati postovi stari 3 godine) i eventualno drugi oglasnici. Mislim da nema čega se nije procjenjivalo. Ali, procjene su u modi, to su gratis bumpovi od drugih i protiv toga se ne može.

Pogledaj samo što je zadesilo oglasniku na Cafe-mobilu. Svaka čast dečkima na hrabroj odluci...