View Single Post
Staro 14.04.2008., 18:48   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor 23-D Pregled postova
Naime, imam AGFA DuoScan T2000XL skener i zanima me vaše mišljenje koliko on ustvari sada vrijedi,
Moras sam sebi odgovoriti na pitanje > imas li uopce potrebu za skenerom u svom radu? Ako je trenutna potreba generalnog tipa, onda ces ju zadovoljiti sa nekim daleko manjim modelom. Ako pak i dalje imas potrebu za kvalitetnim skenovima... koliko god da dobijes, sa spomenutim stanjem lampe i sposobnostima tog skenera, ti ces svakako biti najveci gubitnik. Izvrsna ostrina i jedno od najboljih soft sucelja koje sam vidio. Bilo bi bolje ako bi kupovinu D80-ce, bazirao na nekoj manje stetnoj intervenciji po sebe. Ako bi ga i prodavao, ispod 3000kn je bacanje. Samo, ciljani kupci ce radije kupiti novi s racunom jer ionako ce ici na firmu pa nemaju razloga zamarati se ovakvim kupovinama. Mozes probati po grupama, Plavom oglasniku ili Jabucnjaku... ali ako imas iole potrebu za kvalitetnim skenon... taj skener ce godinama i godinama i godinama raditi za tebe. Kad imas ovako nezgodan artikl koji ima veliku vrijednost ali nezgodan za prodaju, onda postaje oruzje dobre zamjene. Ako si siguran da ga vise ne zelis, onda ga koristi kao sredstvo zamjene za nesto jednako atraktivno u sferi tvog rada/interesa.

Citiraj:
Autor 23-D Pregled postova
Ono šta sam vidio su samo Adaptecovi od 1500kn i skuplji.
Tebi komunikacijski ne treba nista vise od AHA2940AU ili jaceg iz 2940 Adaptec familije. Takve nalazis na grupama i oglasima od 50-100kn ili koju pinku vise kod onih koji misle da imaju blago. Sve ostalo je neiskoristeno u ovom slucaju.

8

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 15.04.2008. u 07:38. Razlog: Bubbi sam mazao margarin po dvopeku, pa mi se se uneredila recenica.
Visage je offline   Reply With Quote