Citiraj:
Autor marq20
ima jedan problem, neki k... sam stisnuo i izgubio prvobitan izgled playliste kao na slici
a sad imam ovako:
može netko pomoć? 
|
To uopce nije isti setup. Uglavnom ideš u opcije (Preferences) >> Display >> PanelsUI >> i odabereš FooAVA
Ako u FofR-u želiš dijeljeni setup klik na ovaj ekrancic u donjem desnom kutu. ako je ekrancic sakriven klik na trokut u krajnjem desnom kutu
Što se tiče pitanja na PM - background možeš mijenjati samo u nekim PanelsUI setupima - potrazi malo po opcijama pa ćeš naletiti.
Drugo pitanje koje sam dobio na PM
Playcount bi trebao raditi - obično pjesma treba preći neki postotak da bi se računalo kao da je odsvirana. Evo mojih postavki
i korištenih plugina
stvar radi bez greške
Što se tiče konkretnijeg prilagođavanja izgleda defaultnoj temi moguće je podesiti album list, quicksearch i playlist dropdown - to uglavnom funkcionira tako da nakon desnog klika na neki od elemenata odeš na settings ili preferences (kod quicksearch je to lijevi klik na povecalo).
Nije moguće podesiti progress bar i izbornik redoslijeda reprodukcije (kod tebe na slici "shuffle (tracks)") jer to ovisi o visual styleu (temi) windowsa.