Ovako da skratim...
Cooleri - Accelero (ako ga nađeš), HR-03 GT kao pasivni ili Zalman VF1000 (oko 300kn) i VF900 kao aktivni...
Hlađenje na regulatorima ti netreba, a na ramu - stvar ukusa, nije nužno, ja imam ježeve ali ne da su od neke presudne važnosti, stavio sam više zato ih jer ih uvjek stavljam na grafe nego radi nečeg drugog i nikad s njima nisam imao problema...
Stavljanje je jako jednostavno skine se 10ak šarafa i zavije 4 nova za GPU cooler, ježevi se ili lljepe ili ih uopće ne stavljaš pa te niti nije briga, samo na 8800GTS 320 i 640 i 8800GTX/Ultra se stavlja onaj zalmanov ZM-88 ram cooler koji se isto šarafi ako se ne varam, ali ga nisam stavljao pa neću tvrditi...
Što se temperatura tiče moja je sa VF1000 na oko 55-60C u full loadu (par sati da se razumijemo) makar pokazuje manje (kuja laže), ovo su realne tepmerature, (znam da leže zato jer je za isti iznos lagala i sa stock coolerom), a i da nisam mjerio s nečim drugim jasno je da nemre npr biti idle 36 C kad je enviromental u kanti 35 C jel...
Sa stockom do oko 85-90 kao što sam spomenuo i da moje je tvornički ocana za 10% ali to i nije vrijedno spomena, tu grafu IMHO ima smisla klokati samo iz akademskih pobuda, ne vjerujem da ima puno ljudi kojima bi ona bila slaba za igranje bilo čega a ako bi bila sam OC tu nebi onda puno pomogao...