View Single Post
Staro 09.04.2004., 09:48   #28
puta
Premium

puta's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
GIGA to bi trebao znati. Barem za tebe zanm da si bio minimalno na 100 tekmi Rijeke.
Postoje gledatelji ( to su oni na centralnoj na kantridi ) i oni su došli gledati nogomet pa igrali Real - Munchester ili Lokomotiva Zagreb - Trnje.
Postoje navijači koji su spremni za klub za koji navijaju navijati , paliti baklje , raditi koreografije , pisati statistike , kupovati zastavice , šalove , kape .... i dobro se zabaviti s starom ekipom.
Treča skupina su huligani kojima je cilj dobro se napit i raditi frku , oni koji su došli na stadion da bi iskalili svoje frustracije.

Što se tiče ovog incidenta u Dugopolju ( ja mislim da je bilo tamo ) to neču obješnjavat , ali mislim da su Boysi krivi jer šta su se imali s zagrebačkim registracijama na autu voziti kroz Dugopolje.

Opet ti i Barić. Pa svatko ima pravo saslušati ( pročitati ) nečije mišljene i isto ta druga osoba mora saslušati njegovo mišljenje.
Engleska - Hrvatska 3:1
Hrvatska - Njemačka 1:2
Hrvatska - Turska 2:2
:confused:
Pa čekaj malo svugdje smo dobro igrali , i uvijek nam je neko falio..... stalno nekakvi izgovori. Dosta s tim. Nisam od onih da nakon poraza od Irske 2:0 , nakon svjetskog prvenstva, odmah treba ubiti izbornika ali daj budi realan. Šta trebamo čekati EP pa izgubiti sve 3 tekme i otiči sa EP kao totalni šupci. Pa bolje da nismo niti prošli kvalifikacije.

Jozić je bio car. Uzeti repku u totalnom kaosu i odvesti ih na svjetsko prvenstvo. Pa svaka čast , a što se tiče novog izbornika pa ima ljudi....