Tema: Jeftini quad
View Single Post
Staro 14.04.2008., 06:37   #10
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
I moj bi glas isao za navedenu kombinaciju, iz prve ruke mogu reci da radi odlicno. No covjek je trazio minimalno 2 PCI slota, a to ova maticna ne zadovoljava (ako misli na "obican" PCI).
Je, mislio je na običan PCI i da su upotrebljivi ako se odlučim grafu stavit .
Inače ovo što je Bogdo složio je nešto slično što sam i sam iskombinirao sa q6600 za oko 3500, a kako nisam pri lovi mislim da se granica pomiče na dolje prema navedenoj cifri.
Eh, da i definitivno pločice rama od 2 gige.
Mislim da ću taj jedan PCI prežalit i krenuti u kupovinu.
Sharkoon avenger
oolermaster 430w
2x2gige kingmaxa
MBO INTEL BLKDQ35JOE
Q6600
samsung 203D ili pionirac, nisam siguran, pioneer me služi doma već jako dugo (109)
Ukupno: 3.619,52 KN gotovina odnosno, u mom slučaju 3.866,30 KN kartica. (sa samsung pržom, 50-ak kuna više sa pioneer).

EDIT: Molio bi još koji prijedlog za ploču ipak. Taj jedan PCI slot ću odmah iskoristit, drugi bi volio imat za rezervu, da nebi danas sutra bilo nisam znao. Može i neki treći dučan na području RH za ploču, mislim da ću i ovako i onako pljunut 1k kuna u gotovini.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 14.04.2008. u 11:26.
Pomo je offline   Reply With Quote