View Single Post
Staro 13.04.2008., 21:49   #29
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
ajd kad već tako lijepo pišete, da vas još malo iskoristim. Sutra si idem nakon puno razmišljanja, razbijanja glave, i kombiniranja konačno po 8800GT, a čitam po netu da se mnogi dosta žale na buku tih kartica, a pošto je meni buka odn smanjenje iste jedan dosta važan faktor u računalu, zanima me ima li ovdje tko kakva iskustva sa 8800Gt i bukom? Jer trenutno (jos danas) imam 8800GTS 320 koji jedva da se cuje, pa ako je 8800GT do(i)sta bučan kako se priča, promjenio bih mu kuler, pa me sad još zanima i ako netko ima iskustva sa bukom u 8800GT, zna li i kako ona stoji sa zagrijavanjem? Jel se da na nju montirat neki pasivnjak (ne overclocknu) a da radi u nekim granicama normale što se tiče buke? Ovo zadnje me zanima samo u slučaju da je kartica bučna a to ću ionako saznat već sutra, pa ako netko zna odgovor da saznam što prije da si kupim neki tihi ako mi ovaj bude uši probadao.

EDIT:
Pardon, trenutno imam 9600GT u kompu, a već ona je nešto bučnija od 8800GTS a hladnjak od 8800GT mi izgleda bučniji od onog 9600GT. Iako im cijeli sustav hlađenja, barem na površini, izgleda gotovo identično, ne znam čini li se to meni, ili je doista tako, ali izgleda kao da je ventilator na 8800GT manji nego na 9600GT
ABuser je offline   Reply With Quote