View Single Post
Staro 13.04.2008., 20:47   #26
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
@Delta S4, ajde ajde, neću nikoga ubiti, a pogotovo ne nekoga sa tako lijepim nickom poput savršene Lancia-ine legende. I još k tome Marxov sin. Ne smeta mi ako idete u offtopic, jer sam više manje dobio sve odgovore, ali jedno pitanje mi je još uvijek ostalo visjeti u zraku, pa bih molio ako netko to može odgovoriti:

C/P:
I jel postoji neka nekompatibilnost između hladnjaka, tj jesu li danas [COLOR=#018D25 ! important]kartice[/COLOR], tj način učvrščivanja hladnjaka na njih barem donekle standardizirani? Ili su mozda u potpunosti?

P.S.Kad smo već u topicu o grafama i halđenju i tako to, a poštop neki mogu pisati o DVD pržama, mogao bih onda postaviti još jedno pitanje, pa ako dobim odgovor, OK, ako ne, ništa. Vidim na ovom forumu se jako priča o Accelero S1, i išao sam malo guglati, i vidim da je to pasivno hlađenje. Može li mi netko reći čemu tolika strka oko tog Accelera? Pa nije valjda da hladi bolje, ili ćak na razini aktivnih hlađenja? Jer ako je, pa to je onda savršeno hlađenje, nečujno a opet tako dobro. Koja je fora sa Accelerom? I btw, kolko košta?
ABuser je offline   Reply With Quote