View Single Post
Staro 13.04.2008., 19:00   #21
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Evo odigro 1. misiju i poslje COD4 najbolja igra, mislim na pucačinu makar ovo nije klasična pucačina al ajd...!
a bas si cod4 nasao spominjati....ne znam kako je svima glupa igra u kojoj se iz kucice velicine 3x4 m spawna 68 neprijatelja tako odlicna. jebemu nisam se nakon airborna nadao da cu takve stvari ikada vise morati gledati.
za MP nemam zamjerke ali SP je tesko smece zahvaljujuci tom konzolaskom duhu, jedino sto u cijeloj igri valja je onaj neki filmski osjecaj i "scenarij", izvedba je teska katastrofa. najaca mi je ona misija kad saljes helic na kuce da ih kao ocisti. 6 likova udaraju sa prozora po meni i timu, dodje helikopter i ispuca 2000 metaka iz miniguna i 12 raketa a tih istih 6 likova i dalje tamo stoje i pucaju po meni. i onda mi ovi iz helikoptera kazu da su je ocistili. mislim LOL, nadam se da im i zena tako cisti po kuci.
da na igri ne pise cod SP bi bio sasjecen u reviewima, ovako stalno moram citati kako sve drugo usporedjuju sa "savrsenim" cod-om. najgore od svega je to sto ce i drugi developeri ici tim stopama zbog toga.
greg SE je offline   Reply With Quote