Citiraj:
Autor Bubba
Dobro, mozda sam pretjerao sa pocetnom cijenom softvera, buduci da se radi samo o nekakvih 10ak tisuca kuna (ja sam radio upgrade pa ne znam tocno kakve su cijene za nove licence) - no za edukaciju + vrijeme koje ce potrositi, zajedno sa inicijalnim troskom, moja racunica u potpunosti stoji.
|
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Mislim da je Bubba savrseno tocno znao sto pise i time zelio isprovocirat ban u sljedecem postu od ivan99cro 
|
Evo ti odgovora Uber je dobro shavtio!
Citiraj:
Autor ivan99cro
hm...hvala ljudi na odgovorima (obeshrabrujucim ali ipak odgovorima),sad me zanima to koristenje predlozaka to bi meni onda vise odgovaralo,recimo nasao sam na netu program koji se zove Coffecup koji se bavi izradom flash stranica i efekata prilicno jednostavno...Da li bi to bio jednostavniji pristup i mogu li ja dobit flash stranicu normalnu bez posebnih kerefeka sa tim programom (znaci da si ubacujem slike tekst i tako)? Unaprijed hvala! Inače napravio sam jednu stranicu na adresi www.kupipovoljno.hr ali to je cms tocnije oscommerce koji i nije baš težak za sredit pa da se pohvalim da sam barem nešto napravio 
|
Zašto si zapeo za flash? Imaš dosta predložaka CSSa i ostalih stavri na netu koje možeš modificirat i uredno napravit stranicu.
Kako je rekao Uber ako se nisi bavio bolje nemoj, izgubit ćeš dosta živaca!