Citiraj:
Autor Router
Eh , Kljucna rijec je Mobitel , a po meni N95 je najmanje mobitel  koristio sam je par dana i zamijenio upravo zato jer sam stalno nekaj petljao po njoj , mob ima toliko funkcija da jednostavno je prezarazan ...
|
Da, istina ima previše toga, pa stalno moraš nekaj prčkat po njoj al IMA

! Velim ni meni nisu potrebni takvi mobiteli zato imam jednostavan symbian i bok, ima poruke,glasovni poziv,office i to je kaj koristim...
Citiraj:
Autor Misek_Chipsy
2NEO-st - LG mi ne upada u izbor,ne svidjaju mi se bas a i nemam dobra iskustva s njima
2danc - nokiu n95 necu jer uglavniom ima cickarije za djecu,aka stvari koje su korisne samo za k*** okolo  A usto je i isfurana  svi ju imaju  neznam ,nekako mi je previse toga sto mi nije potrebno....
a k tome mi je i predebela  ,nema touchscreen ,a ima jednako memorije kao w960 - 8gb + kartice,takodjer imaju isto RAM memorije i slicni procesor.
jes da ima vise funkcija al je zato i skuplja...neznam...ne odusevljava me bas ni dizajnom
|
Eh sad nije baš za djecu, pa ima sve kaj hoćeš da ima, a najviše isplativ GPS uređaj, kaj je ubiti jako jeftino za 2500kn dobiš GPS+mobitel+smart phone.
Al dobro vidim da nebude s tog brašna kruha

! Pa ti nem već nabrajal po čemu je n95 super! Neznam koji da još preporučim!