View Single Post
Staro 13.04.2008., 13:03   #21
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Eh , Kljucna rijec je Mobitel , a po meni N95 je najmanje mobitel koristio sam je par dana i zamijenio upravo zato jer sam stalno nekaj petljao po njoj , mob ima toliko funkcija da jednostavno je prezarazan ...
Da, istina ima previše toga, pa stalno moraš nekaj prčkat po njoj al IMA! Velim ni meni nisu potrebni takvi mobiteli zato imam jednostavan symbian i bok, ima poruke,glasovni poziv,office i to je kaj koristim...

Citiraj:
Autor Misek_Chipsy Pregled postova
2NEO-st - LG mi ne upada u izbor,ne svidjaju mi se bas a i nemam dobra iskustva s njima
2danc - nokiu n95 necu jer uglavniom ima cickarije za djecu,aka stvari koje su korisne samo za k*** okolo A usto je i isfurana svi ju imaju neznam ,nekako mi je previse toga sto mi nije potrebno....

a k tome mi je i predebela ,nema touchscreen ,a ima jednako memorije kao w960 - 8gb + kartice,takodjer imaju isto RAM memorije i slicni procesor.

jes da ima vise funkcija al je zato i skuplja...neznam...ne odusevljava me bas ni dizajnom
Eh sad nije baš za djecu, pa ima sve kaj hoćeš da ima, a najviše isplativ GPS uređaj, kaj je ubiti jako jeftino za 2500kn dobiš GPS+mobitel+smart phone.
Al dobro vidim da nebude s tog brašna kruha! Pa ti nem već nabrajal po čemu je n95 super! Neznam koji da još preporučim!
danc00 je offline   Reply With Quote