Molim vas, nije mi do zajebancije...
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Znam da pucam u prazno ali eto....da ti nije fat32 na serveru pa nemoze vece fileove od 4Gb snimit...... 
|
Ma kakav FAT32, u NTFS-u je...
Citiraj:
Autor Delta S4
Hm, a što kažu kablovi? Jesi li testirao svaki kabel zasebno? Ne znam, ništa mi drugo ne pada na pamet. Osim da pozoveš svećenika...sa iskustvom u mrežama 
|
Probao 3-4 kabela od kojih je jedan tvornički izliven, ali bez uspjeha...
Ovako, uz pomoć kolege LAcyja i Darth Vaderove Kasde (hvala vam puno) sam otkrio još jednu nebulozu, a to je da kopiranje uvijek pukne kad brzina pređe 6 MB/s, a kad kopiranje ograničim na 6 MB/s (upravo toliko je i Kasda puštala), kopiranje prođe bez ikakvih padova, pucanja,... i to u više navrata.
Zatim sam poslušao kolegu Horzu i mijenjao jednu po jednu opciju mrežne kartice, ali ništa nije rezultiralo rješenjem problema osim opcije Max IRQ per Sec koja je po defaultu postavljena na 5000, a tek spuštanjem na 1000 dobivam kakvo takvo kopiranje jer se onda naravno smanji i brzina kopiranja. S tako postavljenom opcijom graf kopiranja izgleda malo "sisato", a i ping prolazi bez problema...
Ovo je samo jedan mali "most" preko problema... I dalje tražim pravi uzrok i rješenje ovog cirkusa...