svi ste djelomično u pravu i ti HORZA si dao sad odgovor koji sam tražio.
Znam da za wireless treba napraviti enkripciju i to sam napomenuo u svom postu da znam za to ,ali sam možda mislio da sam ipak nešto propustio ili još neznam sve o konekcijama ,pa rekoh ajde da pitam . Nije mi bilo jasno kako ljudima nestaju paketi kad komp uopče nije upaljen.
Sad sam došao u kontakt s osobom koja je potvrdila moje nagađanje,a to je da neko od službenika ili ljudi koji imaju uvid u lozinke ili koji ih stvaraju (software-ski) ,kradu lozinke.
Prvi slučaj sam imo pred mjesec dana,kad mi se frend žali da je za tri dana potrošio 700 mb i onda sam zamjenio lozinku ,i više nije bilo problema.
Sad je to već treći slučaj i 98% sam siguran da je nešt takvo posrijedi .
Imam ADSL već 2 godine i znam valjda kako su video datoteke i slike največi poždrljivci paketa (NEX).Tvrdim da nisu paketi nestali gledanjem videa ni skidanjem ,već se neko spojio na komp i na ispisu je bilo da je bio konektan 24 h ,a tip radi 12 h dnevno i sam je kod kuće,te veli da je komp bio ugašen!
Kako to objašnjavate ??????
Ipak vam hvala osobito tebi HORZA jer si potvrdio moja nagađanja.
Možda i sam T-com ima automatske programe koji se konektaju na tuđe acount-e ,kako bi nešt više zaradili !
Što kažete na ovo ljudi !