Pa 8800GT bi isto trebala imati odličan PureVideo (slično kao UVD kod ATI-ja) koji je po performansama jako sličan ATI-jevoj "tehnologiji", osim kod VC-1 formata HD-a, tamo malo gubi na post processing-u (tu se stvaraju razlike u CPU-usageu).
EDIT:
Rekoh, idem isprobati to i ja. Stavio kodirati iz *.mkv u xvid sa SUPER-om, postavio mu affinity te pokrenuo 1080p Transformers trailer (njemu postavio drugu jezgru). Nemam hardversku akceleraciju HD-a, a opet, trailer nije štekao, a SUPER je odrađivao svoje kako spada, a film gledljiv. I ja još imam slabiji procesor (AMD powaaa

).
Uglavnom, sad skidam ono kaj Fleksu i iggyone-u šteka, pa sve jedva čekam da i to probam odvrtiti. Nadam se da će mi štekat
EDIT:
Isprobao mkv file što su ga momci spominjali. Fuckin' napokon fajl koji ima visoki bitrate. Problem je u tome što nema playera koji ima podršku za dualcore procesore. Istina, jednu jezgru mi zakolje na 100% (ili obje na 50%) i vidi se da filmek ide sporije (ide fluidno, no sa ~15fps-a, naprema 29 u koliko je clip rađen).