![]() |
Kako saznati IP adresu forumasa?
dakle zanima me gore navedeno pitanje
da li je to moguce bez administratorskih/moderatorskih ovlasti? i ne, ne govorim o ovom forumu (niti o jednom hrvatskom sto se toga tice) :D |
Nije.
|
Jedino ako posaljes Modu ili Adminu PM da ti kazu IP.
|
Baš i mene to zanima, samo Admin/Mod može to vidit???
Ako ja koristim HIDEIP da l' onda on vidi IP ili ne, isto tako je l' pomoću IP moguće locirat geo adresu? Probao sam locirat neke preko nekih internet siteova i nikad nije bila točna... |
Citiraj:
|
naravno da bi trebao biti odbijen:fiju:
modovima ip ne služi za uvaljivanje backdoorova omraženim korisnicima ili lociranja istih vec u druge svrhe vezane za rad na forumu tipa lik sa 2 ili više profila si bumpa temu na tržnici i hvali sam svoju robu:D tada mod uoci da su profili na istom ip-u i na vrijeme sankcijonira pocinitelja... a šta tebe biriga neciji ip ako nisi admin ili mod? ako baš želiš znat neciji IP, pitaj ga:goood: ili ga uputi na neki tvoj sajt(prijevarom ili ne) gdje si prethodno ubacio tool za pracenje posijetitelja pa tako i IP-a ... snađi se druže:kafa: |
Na svakom imalo pristojnijem forumu to su samo informacije za osobe od povjerenja odnosno moderatore i administratore.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali neki jako dobar hacker bi pretpostavljam mogao saznati tvoju adresu, kad bi mu se zainatio. |
Citiraj:
tako da bi lociranje negove adrese i vise nego pomoglo, pogotovo ako saznam ime i prezime :D |
Citiraj:
|
Ja imam adresu od drage7 ak neko treba mozemo se dogovorit na PM, ljudi smo :D
|
Citiraj:
Ono što uglavnom vidite je centrala od koje vam dolazi net, a ne vaša točna adresa. A samo vaš ISP ima informacije tko se krije iza kojeg IP-a. (a to otkriva uz policijski nalog, jednako kao što su to dužni i administatori svih foruma napraviti). |
Citiraj:
|
Jbga, pokleknuo sam i ja na kraju :D
|
OMG :D
Hvala Tor na promaknucu. idem djelit bamove ! |
jadni mi:nono:
|
Citiraj:
Kada bude jači :banana: :Machineg: |
Vjeruj mi, meni je vec kao moderator pre strasan, pa tako ne zelim ni pomišljt sta bi bilo samnom na ovom na forumu da ga promaknu..bas se ne slazemo on i ja:kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:Machineg: |
Što ste zabrijali j....Fleks je uporan u žicanju statusa, no to ne znači da će ga i dobiti :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:31. |