![]() |
Željko Milić(Mitzek)26.09.1965.-29.02.2008 RIP
sa dubokom zalosti i bez nekih rijeci duznost mi je obavjestiti da je nas dragi mitz posljednji put izdahnuo jutros oko 9:00 sati!ako vas ista tjesi i znaci nije se mucio vec je umro spokojno i ponosno sa osmjehom na licu!
obavjestit cu vas dalje !tesko mi je sada.. edit: posljednji ispracaj biti ce na novom groblju u Brdovcu,u ponedjeljak 03.03.2008. u 15h!jeltz ce vam objasniti rutu,ukoliko zelite prisustvovati..bio je i vas prijatelj i svi ste dobrodosli, i u nasu kucu! |
mitzek već sam izrazio sućut, al nema te riječi koja bi opisala koliko mi je žao.
počivao u miru |
Iako Mitzeka i nisam toliko poznavao,znao sam(po forumu) da je bio legenda od covjeka...
R.I.P Mitzek :( |
Isuse ja ne vjerujem :( mitzek RIP...
drz se juniore, ne znam stvarno sto pametno reci... |
Porodica mitzek, primite moje iskreno saučešće.
|
Počivao u miru
Obitelji najiskrenija sućut. Držite se. |
Već sam rekao Robertu sve, ali ne znam zbilja. Ponekad čovjek posumnja u Boga, zašto takve ljude uzima k sebi :(((((
Dotuklo me je ovo...:((( Juniore, jak si...Nedaj se... |
Primite i moje iskreno saučešće.
|
Moja sucut .
|
o Boze dragi ja ne virujen:(, iskrena sucut cijeloj obitelji
|
Počivao u miru.
Obitelji najiskrenije saučešče. |
Iskrena sućut obitelji.
Nemam riječi... |
Počivao u miru..
|
Jedanput sam ga vidio kada je došao s Amdejcem kod mene po hardware...
Znao ga ovdje na forumu... Cijeloj obitelji moja sućut...znam da vam je teško prije dva dana prijatelju je isto otac preminuo na sličan način.. Moja sućut... |
Još do neki dan, vjerovao sam da će Mitzek i ovu vožnju odvesti onako kako je to nebrojeno puta radio, brzo, sigurno i onda hitro k svojima....
Otišao je zauvijek moj kolega po profesiji i veliki šmeker... Iskrena sućut obitelji i prijateljima. |
Moja sucut
|
Moja sućut.
|
Moje saućešće. Ne znam što da drugo kažem. Mali Mitzek drž se :(
|
O isuse boze, ne vjerujem fakat!!! Sad mi je Hamm javio, osto sam blejit u jedan pixel monitora... moja najiskrenija sucut, zao mi je kaj ga nisam upoznao :( mitz jr. drz se!
|
najiskrenijie saučešće cijeloj familiji, velika šteta za sve nas da ljudina više nije s nama :(
mali micek drž se! |
Iskreno saučešće cijeloj obitelji
|
Ajme...moja iskrena sucut.
:( |
Moje iskreno saućešće obitelji Milić i Mitzeku jr.
|
Iskrena sućut obitelji i prijateljima
|
Moja sućut.
|
moja sućut...taj ČOVJEK me je prvi ''provozao'' po pce-u...nemam rijeći... :(
|
neznam o čemu se radi niti poznajem čovjeka.. al svejedno, moje saučešće..
i ja nedavno ostao bez tate.. tak da znam kak je to.. lima, drž se.. |
Necu nikada shvatit zasto bog uzima najbolje k sebi. Obitelji Milic najiskrenija sucut.
|
Čovika neznam tek sam jučer na žderonjama pročita da vodi životnu bitku a sad.....
Iskrena sućut obitelji i prijateljima . |
Moja iskrena sućut...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:28. |