![]() |
Spider
1 privitaka
Evo, nakon Horzinog nagovora, svi mozete vidjeti sto se da napraviti s malo plexija... :cool:
|
1 privitaka
Jos jedna...
|
1 privitaka
Cijela strana...
|
ljepo, ljepo....:beer:
|
Bravo. Dobra ideja.
|
etching je old njuz. ali implementacija je superiorna..
gj |
odlično :beer:
|
jel mora lampa bit u ravnini sa pleksijem, ili moze biti bilogdje u kucistu da se tak dobro vidi?
btw, s cim si etcho? |
1 privitaka
Fala i :beer: svima.
Miato: svjetlo mora dolaziti sa strane. zbog toga rubovi plexija moraju biti savrseno odradjeni kako bi se svjetlo lijepo razlijevalo. evo slike gdje se to lijepo vidi. sto se alata tice, ne pitaj... kada sam to radio nisam mogao nabaviti pravi alat, pa je posluzila busilica sa brusnim kamenom + brusni papir za detalje... |
mislio sam si cijelo kuciste izetchati sa nekim motivom, pa pitam :)
|
Svaka Čast
|
Citiraj:
eksperimentiraj malo pa ces vidjeti sto je najbolje kod tebe. |
Citiraj:
al imam osjecaj da ce mi lampa prejako svjetliti tamo di netreba, buduci da nemam nikakvog metalnog dijela na kucistu :( |
mozes i staviti le diode da svijetle.
ja imam 3 ledice(crvena, plava i zelena) koje mi svijetle u plexy. probusio sam rupe u plexy-u za ledice i ismirglao ih da imaju onako mekano svjetlo(ne znam kako da kazem:)), tj. da ne svjetle usmjereno, vec sire. ubacio sam ih u rupe i sa super attack ljepilom zaljepio i gg. :cool: |
stara slicice bez ismirglanih ledica.
|
psycho, dobra ideja.
o tome sam cak i prije razmisljao i pokusavao nesto napravit s onim superbright 1206 dodama (za mob). svjetlile su fenomenalno, al lemiti po njima je bila muka ziva... nego, ta rupa za ledicu, sta nebi trebala bit savrseno ispolirana da ledica svijetli na sve strane? |
Citiraj:
ako je "osmirglana" svjetlo se razlijeva. isto tako, svaka ogrebotina na osvjetljenom plexiju se primjeti, te zbog toga on mora biti savrsen, bez ogrebotine. (imas kao primjer mog spidera i diskove :) ) |
Citiraj:
probat cu nesto skemijat s ledicama, ako nadjem kakve.... ovih za mob vise cinimise nemam, a i bile su skupe, oko 5kn kom |
ove koje vidis na slici su najobicnije ledice. nisu ultra bright. smao sam izbusio rupu i gurno ledice:) ali onda sam vidio da je svjetlo bas prejako i usmjereno previse. pa sam ih vadio i tlacio se. te sam ih ismirglao.
a rupa ne mora biti ispolirana ni nista. svjetlo probije kao noz kroz maslac. samo moras paziti da nemas bezveze ogrebotine na plexiu..uniste dozivljaj :D |
Citiraj:
|
imam jednu sliku di se vide sve ogrebotine jer je plexy bio u podrumu par godina :D
ali sada sam sredio to s smirglom 1000. tako kada sada nabacim zadnji sloj boje cu vidjeti dozivljaj. nadam se mutnome i lijepo osvjetljenom. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |