![]() |
Frontlines-Fuel of War
Eto posto sam odigrao igru nekaj sitno i moram reci da mi se dosta svidila. Radi se o dvije frakcije tj amerima i saveznicima a na drugoj strani su Kinezi i rusi... borba je za naftnu i naftna polja. Grafika je jako lijepa. Igra je dosta dinamicna stalno ste u nekoj akciji nesto tipa battlefield samo sto sad postoji i neki SP u biti igra je radena vise za MP i tako igra izgleda. Eto tko voli FPS.ove samo naprijed!!
nekaj vise o igri na link ili link |
Upravo je prešel, single player vuče na battlefield ali mi je puno bilji nego battlefielda, grafika i nije bog znaj kaj, solidna igra ali više za mp
|
kao sto sam rekao.... heheh :) jel stvarno igra ima samo onih 6 nivoa?! jer nisam ju bas igrao pa me zanima..
|
a uber ogromna je i treba imati full nove drivere za 8800gt jer se smrzava svako malo slika...
|
nema veze sa driverima trebas dici patch tj patch fix i to je to ako me razmuijes skuzit ces... meni igra nije radila do danas kako treba sad radi savrseno... samo sto je igra jakoo kratka... nazalost....
|
meni se smrzavala i skinuo sam 169.28 i ide ok...
|
kolko je igra velika??
|
oko 10 gb
|
meni odma na počteku veli da ima neki problem sa mulitple processors.. :( šta je to?
|
jurbAs daj napravi par screenshoteva pa nam stavi ....:chears:
|
a imas po netu SS-ove ok je grafika...ali meni nije bas nesto legla i dosta je kratka..a jako puno mjesta zauzima..
|
pozdrav
Danas odigrao igru malo je kratka ali to su izgleda boljke današnjih igara sve krače i krače.Igra je dobra zanimljiva i ugodno se provede par sati igrajuči.
Ništa spektakularno ali vrijedi odigrati i zabaviti se, naravno tko voli taj tip igre. |
Meni je igra smeće :o
|
|
NEMA diskusije o tome. Nikakve.
|
Citiraj:
|
srecom pa si uredno popunio "MOJ KOMP" pa znamo kakva ti je kanta i na osnovu toga ti mozemo reci hoces li moci igrati igru....
|
WTF pa to sam popunio cim je stavljeno na forum .Jos se ja pitam zasto se to kod mene nevidi :D Negdje sam zahebao :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trebala bi bez visokih rezolucija i efekata.
|
Meni se igra srusi pri lodanju chapter 2 , send dont send bla bla , skinuo sam patch v1.0.2 i nista . Jel ima koji drugi?
|
Jel imas original?
|
Reinstal igre je pomogao .
|
kolegi se isto rusila na tom mjestu, nije bilo rjesenja i nije vezano uz "orginal".
konfa mu je prilicno slicna zmajevoj, sad kakve to veze ima i sto igri tocno smeta tko bi znao. cekat neki novi patch, nema druge. |
Za mene je ova igra cisti promasaj..Grafika mi je katastrofa na toj igri..krv mi ne izgleda ko krv kada nekog pogodis..Oruzja bacaju da je to strasno,treba ti pun k metaka da te ubiju a i da ti nekog ubijes..Jedino mi se svidaju oni helikopterceki mali i to je to sve u svemu igrao sam je 1 sat i dosta..
igru bi preporucio onom ko nikada nije igro cod serijal ili moh serijal |
Toplo preporučam igru onima koji su sudjelovali u Domovinskom ratu,a žele se podsjetiti zvukova rata.
Do sada najvjerniji zvukovi,a posebno zvuk tenkova! |
Igra je zakon, u rangu COD4 :care:
|
Haha vraga zakon igra nevalja i tocka preporucam je nikome,ili onima koji vole nerealne igre,kako to mozes opce usporedivat sa codom 4 koji je bar 5 puta realnija igra,to mozes usporedivat sa hm cak moram i razmislit sa cime
|
cod 4 realan? svaka igra u kojoj cucnes i magicno se izljecis je stvarno primjer realnosti :D
uostalom, nema realne igre...ne znam odakle vam takve ideje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:29. |