![]() |
Koje napajanje uzet za ovu konfu...
Trebao bih preporuku nojeg napajana da uzmem za konfu iz siga, momentalo imam Chieftek 450W i mislim, da mi je slabo jel mi je ploča riknila pod Crossfireom, moguce da su grafe previše povukle iz soketa i nesta se moralo spalit, pa bi bi trebalo neko jace napajanje sad koje...
|
Čisto sumnjam da ti je taj Chief preslab, ali ako ti misliš da je Corsair HX520W bi trebao rješiti tvoje dileme...
|
i ja sam svašto pomislio, chieftek su jaka napajanja, neznam vidit cu u ponedeljak mi dolazi matična s garancije, ako opet krepa ona se Chief mjenja, meni je ploča krepala kad sam ugasio Crossfire, samo BSOD i nista više od tad, izgleda da je bios riknio.
|
Uzmi corsair VX550W i miran si!
|
a corsair vx450 to kao ne bi tjerao?
yea rajt :) |
Citiraj:
|
Nema SLI/Crossfire certifikat pa eto - ako misli da mu je preslabo nek uzme ono koje ima... ;)
|
Uzmi si od Chiefteka 550W bit ce ti sasvim dovoljno...
Najejftinije ti je u ADM-u ja sam tamo svoj komp kupio.. |
Corsair VX450:goood:
|
Corsair vx 450w:D
|
Corsair VX450 :D
Iako ne kontam kako je moglo riknut,pa onaj Chif je trebao tjerat to :stoopid: |
Citiraj:
jedino sto ima samo jedan pcie power konektor pa eventualno za ubuduce bi moglo usfalit.. |
Znam da je to jako napajanje, uostalom i ja ga imam ;) ali rekoh s obzirom da sam stekao dojam da oće bit 1001% siguran reko nek si uzme SLI/Crossfire "predviđeno" onda nema teorije da ne radi, makar bi Cors VX 450 vjerojatno i dvije 8800GT OC u SLIu pogurao bez problema eto... ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:31. |