![]() |
Rapidshare download problem
Kupio sam si RS account prije par dana. Problem je u tome da kad idem skidat s nekim programom RS fileove, skine mi od svakog filea samo 5kb i napiše da je gotovo. I tak sa kojim god programom da probam, uvijek ista priča? Zna netko rješenje problema?
|
Isključi ZoneAlarm i ne bi trebalo biti problema, provjereno :)
|
Citiraj:
2. ukoliko si pogresno (ili nisi nikako) upisao username i password. provjeri oboje,pa se javi ponovno ako ne nadjesh rijesenje. pls. navedi koje si sve programe probao |
1. zone alarm nemam, niti nijedan drugi firewall ni AV
2. fileovi postoje, jer kad ih skidam rucno, skida bez problema 3. programe koje sam probo su redom: Internet download manager, rapget, flashget, orbit, mass downloader, free download manager.. |
Citiraj:
|
radi s njim, al kak prek njega stavit vise fileova da skida odjednom?
i kak stavim username i pass? |
|
Rapget koristim otkad znam za Rapidshare i nikad nije radio probleme. Nešto si krivo podesio očito.
|
Imaš na RS stranicama njihov d/l manager (Rapidshare Manager) pa ga skini i koristi. Provjeru linkova možeš također izvršiti tamo na 'RapidTools - Link Checker', c/p linkove pa klikni na 'Check URLs'. Zeleni linkovi su ok, a crveni znače da fileovi više ne postoje.
Koji god d/l manager koristiš, moraš u njega ubaciti user/pass koji si dobio od RS-a. Te podatke obično stavljaš u stavku 'Server password' ili sl. |
pozdrav
osobno sam koristio ovu foru sa mozila+flashget+flashgot+rs premium. i jedan dan crklo i neće i neće. trenutno koristim rapidshare manager i ide sve. jel zna netko u čem je problem? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:03. |