![]() |
gdje kupit ovakav produžni kabel
slučajno sa naletio na ovo pregledavajući slušalice za mp3 player
http://shrani.si/t/3y/pM/1S4JOAA1/2008-02-26080538.jpg tražim već neko vrijeme jer mi treba, za spojit iza više priključka na zvučnu pa svaki info bi dobro došao u chipoteci nema tako kratak već 2,5m dužine :/ |
pa sam ga napravis,
bas tamo di si trazio, u chipoteci, kupiš 3 stvari: muški i ženski jack, i kabela koliko ti treba (5,10,30,100cm...koliko zelis) i spojis to doma i onda ti to izgleda ovako, drugi kraj mi je ustekan u zvucnu http://www.imagesforme.com/out.php/t29569_P2260022.JPG |
imas u getrou, metrou, chipoteci gotove vec :)
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
vec kratki :) zato sam mu i rekao da ako ga ne nadje nigdje moze napraviti sam tocno do u milimetar potrebne duzine... :chears: |
Ops ja sam mislio da mu treba dugačak.
A ovaj tu. Piše da ima 0.2m i još daje 2 izlaza. |
omfg, 44kn za 0.2m kabela.
pridruzujem se preporuci samogradnje :D |
Citiraj:
|
u getrou sam metar i pol platio cirka 15kn :D pa sad vidi :D
|
zaboravio sam na ovaj topik :) hvala na odgovorima
ovako, meni treba možda 5-10 cm kabla :D tako da mislim da ću se zaletjet u chipoteku. koji alat mi treba da to spojim? :) |
lemilica i jedna klijesta za skidanje izolacije/rezanje
|
Citiraj:
|
:DDDD
jao :D tomiri ti je u rijeci kupi sve sto trebas odi na cugu / klopu i valjda ce covjek napraviti :D |
Citiraj:
|
onda na kraju zna tko pouzdano gdje mogu kupit produžni kabel m/ž za mp3 slušalice?
gledam po netu ne mogu naći, jer ne znam točan naziv artikla :fala: |
kupio sam u chipoteci produžni od dva metra, kraći nije bio iako mi treba samo 5-10 cm :D
|
Citiraj:
|
uzmes kombinirke i odsjeces i ponovno zalemis ili samo spojis i izloiras zice.. ak je problem jel...
|
Citiraj:
ne znam ništa radit sa elektrikom :Machineg: |
hmn da vidim da si gimnazijalac.
onda fino daj starome ili nekome tko zna to ti je onak 2-3minute posla. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |