![]() |
Prijedlog za HTPC podforum
S obzirom na sve veće zaintesiranje za HTPC kućišta,setupi i općenito predlažem da se napravi HTPC podforum,jer evo gledam sad baš i nemogu se uopće odlučit u kojem podforumu bi napravio HTPC temu,gdje bi fino prikazao svoj HTPC setup,zadnji put sam stavljao u case modding ali neću sad stavit slike zvučnika ili TV-a u podforum koji se bavi modanjem kućišta pa eto nek se i ostali izjasne o toj temi...:chears:
|
Pa ono za početak nije loše ni forum casemodding ali naravno da bi bilo bolje da se otvori HTPC podforum da bude preglednije i jednostavnije za sve one koje interesira ta tema. :)
|
da, ocu htpc podforum :)
nikak i nikak da neke stvari slozim i sad ne znam kam to postat (konkretno ocu slozit poormans pvr s dvb-s karticom :) i sad kam to spada, pod software ili? |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....6&postcount=40 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan hoće posebno hlađenje, drugi utišavanje kompa, Fleks hoće bit mod, McG bi podforum za soft p0rn... Nije problem otvorit podforum-samo nam je već sad sve natrpano i nepregledno... Bilo bi najbolje otvoriti tu na Komentari i prijedlozi poseban thread gdje možete predlagati kako bi forum trebao izgledati i kaj vam fali... Velim-nije problem otvoriti novi podforum ali moramo gledati i na to da cijeli forum liči na nešto... |
Citiraj:
mislim nije sad to nest primarno,ali da bi bilo zgodno bilo bi,mislim cisto zbog preglednosti,ni ja sad necu propast ako se ne otvori:D ali eto otvorio sam temu jos prije mj. dana pa nek se ekipa izjasni,mislio sam mozda je vec bilo sta uplanu i tak pa da eto cujem oce sta bit oko toga ili ne:chears:... jedino ono sto McG oce mislim da bi se tu puno ljudi slozilo:D |
Jabćeo Retro i emulaciju:)
Može i skupa... |
i ja sam za :)
može i podforum ventilatori :D (al znam da ga nedate) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |