![]() |
PC Ekspert forum i Kaspersky Internet Security
ovako imam problem.... kad god imam ukljucen kaspersky (bilo 7 bilo 8 beta) ne mogu pristupiti forumu... same mi se prazne stranice otvaraju i to samo ovom foumu... sve druge forume otvara... i tako radi i na visti i na xp-u... s drugim internet security programima (bitdefender, norton, avg, zonealarm radi normalno..)... je li itko imo slicnih problema?
|
Premjestio u pripadajući podforum.
I da, KIS je znao to raditi. |
Aha...
Imaš tamo anti reklame, banneri il tako nešto, koliko se sjećam u Firewallu... Moraš za sve to dat pceskpert kao izuzetak. Funny thing, prepoznaje PCE forum, a i stranicu kao punu reklama. |
bas simpaticno :)
|
Dali je netko to rjesio jer mi se pocelo to događati od kada sam instalirao 2009 ver. a neda mi se gasiti kaspera svaki put.
|
Odavno koristim KIS i svaki puta isključujem Anti Banner (meni potpuno nepotreban), a to je jedina stvar koja blokira pcekspert...
|
Fala, pomoglo mi je. :D
|
Je li se može KIS 8 namjesti nekako da prilikom full scana ne guta preko 300 MB RAM-a?
Inače sam zadovoljan, ali prilkiom scana samo čujem ventilator što me nervira. dodouše mogu na internet preko mozille, ali nije mi jasno zašto mora toliko gutati RAM.a? Ima li netko njegov .cfg file da mi ga upload ako mu sve lijepo radi. ponavljam meni radi sve ok, ali ful se čuje ventilator i u task manageru zauzeće avp.exe ide do 342000. hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |