![]() |
pomoc oko izabira kucista za sljedecu kompu
molio bi vas za pomoc oko izbora kucista koje nikako da izaberem moja konfiguracija je sljedeca:
1.procesor:intel core 2 quad 2.4 ghz 4 jezgre 2.maticna ploca:gigabyte x38 dq6 3.memorija:2x2 gb corsair 6400 800 mhz 4.cpu hladnjak:thermalright ultra 120 extreme+2 120mm venta 5.napajanje:corsair 750w 6.hard disk:Samsung T166 od 500 GB 7.dvd pisac lite on 1633SX02C naj skuplji je 8.graficku jos nisam izabro ali sam blizu 9.kuciste:tu mi vi morate pomoci hocu naj nja naj bolje bez vodenog mislio sam Super Tower, THERMALTAKE Kandalf, VA9000BWS, ATX 2 / BTX, crno, bez napajanja mene zanima sta vi kazete na ovo kuciste molim vas pomoc nesmijem pogrijesiti i zanima me trebali mi ventilator ikakav za ovo kuciste pomoc..... |
na ovakva hvalisanja nebi trebalo odgovarat.
Bar što se mene tiče |
Citiraj:
:lol2: to ne znači da je i najbolji... |
ja ti mogu preporučit svoje kućiste-CM690
Case je stvarno ok, nemam većih zamjerki osim na strancice koje su nekek slabasne(uvijaju se). Prostarno, kablovi se daju jako lijepo sredit, polozaj napajanja, dizajn, kvaliteta. Imas tonu reviewa na netu pa si pogledaj. A imas i sa prozirnom stanicom. |
Citiraj:
Bolje zvuči da komp košta 15k, nego 10k..:hitthewal: Da se vratim na temu, uzmi Anteca P182.. |
ja mislim p182 ili stacker
"dvd pisac lite on 1633SX02C naj skuplji je" lol lol lol edit: vidim da volis naj naj naj skuplje onda nesto tipa lian li, ili neko fensi-šmensi od tt-a edit2: pa sta ce ti VA9000BWS kad je to predvidjeno za vodeno?? |
Neces valjda na neku jeftinjaru od kucista.
Eto jedan vrhunski Lian Li - link |
Kako sam ti vec milion puta ponovio na PM, Antec P182, P182 SE , CM Cosmos 1000, Stacker 830, Ili ako bas hoces exclusivu ona Lian-Li..... I taj Cors je overkill HX620 ili HX520 i previshe bez obzira na grafu...
|
Glavno da uzima frajer 750KW, ovaj sorry, mislio sam W snage...
Ajme, IMHO, kaj baš trebaš bit faca u kvartu sa NE Krško u kompu? Baci pogled na Stackera kad se palis na najskuplje. I Antec P182. |
Citiraj:
|
Tek sad sam vidio sta je on nadrobio u prvom postu??
Citiraj:
a ovo quad znaci da ima pogon na sva 4 kotaca? koje preseravanje..i sigurno ces kupit jos 10 neonki u različitim bojama i stavit unutra..Samo kupi najbolje neonke, one sto imaju 3 boje na sebi, ovako http://links.hr/index.php?naziv=Neon...kl=070.900.155 |
A jeste covjeka nagrdili... :P
Btw, nemoj uzimat CM, uzmi anteca. |
Coolermaster Cosmos . Ili probaj od HP-a direktno zatražiti Blackbird.
|
Citiraj:
Kako ti timas dobru konfiguraciju, jel ti mogu biti prijatelj, jel tvoja tata jaci od moga tate?? :D Ok salu na stranu... Ja bih ovo :beer: http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.617.017 |
Ak se vec razbacujes parama, uzmi ovo ...
http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=7770001 Mislim da se sva ta Coolermaster mogu skriti pred tim... |
Citiraj:
ak imaš love za kućište, onda definitivno CM Cosmos |
Citiraj:
Moje najiskrenije isprike kolegi TheBeastu.... kako sam se samo usudio dati kao prijedlog kuciste od 650 kuna.... Imas pravo uzmi kao sto je kolega TheBeast predlozio kuciste od 2000 kuna....:nono: |
Jeste ga nadrobili a lik vam se niti ne javlja. Kao da je bacio kost medju gladne pse i otisao. Nema se muda ni javit, a aktivan na forumu :D
|
Pustite dečka na miru,jaka fora:Eksperti vs The Njubara,baš ga je teško "posrati"...a i one koji imaju volje i živaca sa takvima,neka mu pokušaju pomoći...
A tko bi se i usudio javiti nakon ovih komentara?I Tor-u bi knedla u grlu stala nakon ovakve "dobrodošlice"... :D ;) |
Citiraj:
|
Antec p182se
Ja sam se definitivno odlucio na antec p182se sta vi kazete i u njemu dodu 3 120 mm venta i bili trebo i jos ugradivati moze ih stati 5
|
Good choice...a dobis i gratis špigl :-)
Budes videl dal bude ti trebalo jos ventova ... prati u pocetku malo temperature ... ako budu malo vise temperature nego kaj ocekujes, lako ih stavis jos...sam pazi da ti intake zraka ne bude veci od exhausta zraka |
Citiraj:
uglavnom ak se nekome sviđa TT, slobodno neka ga kupi, nemam ništ protiv, po izgledu su među najljepšima ako gledamo sve te LEDice i sl. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:55. |