![]() |
Kućište za preporučit do cca650kn
Znam da ima po forumu već dosta ovakvih pitanja pa se unaprijed ispričavam..
Bitno je da ima : - 3.5 x 6-8 mjesta sa kliznim mehanizmom - dobra zvučna izolacija - dobra toplinska --/-- - estetski dojam je dodatni plus ;) I još jedno pitanje - vidim da ima za kupit dodatni modul za hard diskove koji se montira u 5.25 kavez.. al di god to vidim za kupit piše napomena da je za točno određeno kućište.. pa zar logično ne bi trebalo pasat u bilo koje? Tnx na odgovorima. |
|
Modul postoje u tri vrste - multidisk frame npr onaj 4 in 3 za stacker i sl kućišta - i ne on ne paše baš samo tako u bilo koje jer je mehanizam kopčanja i vodilica u raznim caseovima ipak različit, što naravno ne znači da se nemre prilagoditi...
Imaš obične ramice 1 disk 3.5 u 1 5,25 utor - samo se zašarafe unutra, to može nbiti izvedeno na razne načine, okvirićima šarafima limovima itd ali ono bez nekih dodatnih namjena samo limići... Imaš Vibe fixere i kutije za utišavanje itd - malo kompleksnije ramice u biti ali najčešće je isto 1 3.5 u 1 5.25 utor makar nekad znaju bit i veće... Ako tražiš baš 6-8 3,5 to sumnjem da ćeš nać u ičemu kaj nije big tower, ako su ti i ove ramice ok (ramica ti je 10-15kn a može se i ljepo napravit improvizacije) onda imaš i silu midi towera kao antec solo, centurion, cm690, rebel 9... |
Tnx dobri ljudi..
Odluka mi pala na Chiefteca.. Onaj big tower mi malo prevelik za stol (na stolu mi komp) pa bi uzeo nešto manje.. vidim da imaju 3.5x 6 slotova pa još dokupim ramice za 5.25 na 3.5 i imam 8 diskova.. E sad, Aegis, LCX ili GX01??? koji je kvalitetniji, tiši i hladniji? |
Preporučujem ti Aegis.Slika sve govori
http://img245.imageshack.us/img245/8...4003og8.th.jpg Nisam stavio ventove još,ali misli da će biti tiho s kvalitetnim ventovim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |