![]() |
Firefox favoriti
Imam pitanje za one koji su malo vise upuceni u taj soft.
Radi se o tome da se srusio win XP neda se izbutat ali sam dosao do podataka i sad imam jedan problem buduci da nemogu izbutat XP kako koji fajl iz Firefox-a trebam kopirat u novu instalaciju da bi vratio Favorite tj. Bookmarks. Hvala na sugestiji |
C:\Documents and Settings\ime_korinsika\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\folders nekim brojevima
Unutra imaš bookmarks.html datoteku. |
Yep...iskopiraj si cijelu mapu slobodno, na taj nacin si sacuvas teme, dodatke i kolacice.
|
Hvala na pomoci rjeseno , a jel mozda znas gdje cuva passworde ako ne dobro i ovo si mi dosta pomogao
Hvala jos jednom |
Ako sacuvas taj folder onda ce ti zapamtiti sve.... kao da si zgasio i upalio program.
|
Premjesti si cijeli profil na drugu particiju pa sljedeći puta nećeš imati ovakvih problema nego će ti sve ostati kako je i bilo...
|
HVALA svima na pomoci
:chears: |
ili ako ocete backup bookmarksa, saved passworda, extenzija ..... skinete program:
http://mozbackup.jasnapaka.com/ i kada ubuduce mijenjate windowse samo instalirate firefox i mozbackup i vratis onaj stari profile i sve radi :) |
Tada je lako. Problem nastupa kada ljudi nemogu vise bootati sa diska pa moraju rucno potraziti datoteke koje im trebaju.
|
mozbackup je the program.:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izgasi Firefox i kopiraj profil na mjesto gdje ga želiš imati.
Pokreni Firefox preko START > RUN > firefox -p Otvorit će ti se profile manager. Klikni na Create profile, upiši neki naziv i kao odredišno mjesto (Choose Folder) izaberi direktorij od premještenog profila. A je to. |
Može i ovako - napravi folder na drugoj particiji i u njega spremi čitav FF profil. Nakon toga svaki put kada instaliraš FF otvori ga, pa zgasi, odi u C:/Users/USER/AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/ i Notepadom otvori file "profiles".
U njemu izmijeni "IsRelative=0" u "IsRelative=1" i nakon "Path=" upiši čitav path folder s profilom, npr.: "Path=D:\Backup\Firefox". To je to. Na taj način nećeš morati svaki put u profile manager, pa kopirati profil na drugu lokaciju, pa kreirati novi, pa onda opet vraćati stari profil prek njega, itd. Ovak je puno elegantnije. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slučaju, ovo je brže. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |