![]() |
Danas Mi Je RoĐendan I......
.....ZATO SVIMA ČEVAPI S LUKOM I :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: !!!!!!
JUBILARNI ! PREVALIO 3 DEKADE I JAKO BLIZU 4-oj ! |
Hepi brzdej bradr:beer:
Mislim da 10tu nećeš prevalit(zato manje pive i više rada pa možda ali možda......prevališ 10tu ali čisto sumnjam:D ) BTW: ja imam još do 30ete nekih .... puno puno..... |
nek ti je sretno
|
Citiraj:
ma hvala Sunce moje ! drago mi je da danjašnja mladež živi zdravo...radim ko crnac od pola pet ujutro pa nadalje,plačam račune i održavam i druge na mojim leđima,pušim,pijem i kurvam se...i živim ko da mi je danas zadnji dan...živ mi bio,zdrav,zgodan i pametan i da se nikada ne naradio ko ja... |
sretan rodjendan majstore :beer:
i lakse s tom :beer: , pa ces i dogurat do 40. mozda ;) |
Ne mučiti se previše...možda preko 100-te pređeš.
Drži se. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lakše men nisam ništ loše mislio sve najbolje:beer: :beer:
|
znači, istina je-život dosadi...
|
Hejpi birhdej :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sretan rođendan:beer:
|
i kaj jel je bilo kaj za gricnuti...????
sve si mislim...nakon tri banke prestal sam bežat za nogicama i počel ganjat batke i šunkice.......:D
a h........rođendani posle 35...pa kaj to još imaš slavit?? : nono : : nono : ma ipak,evo šaljemo ti par : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 ak ti sfali......a ak je ostalo kaj klope......samo fučni i ŽDERONJE su mam pri tebi!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
Re: i kaj jel je bilo kaj za gricnuti...????
Citiraj:
slavimo zato da se mogu doma napiti a da mi ova moja nema zakaj prigovoriti ( dobra fora,a?)..a kaj se tice batkov veli mi kumica da nisu ni njeni za baciti makar je debelo pregazila .....hm......fala na cestitkama.... |
Sve najbolje starino...:beer:
|
Citiraj:
|
Evo i ja se pridružujem željama. Sretan rođendan, dugo nam živio i dobrog hardwera imao. :beer:
|
Sve najbolje!
|
Citiraj:
...Nitro...fala takodjer...veli mi prileznica ak nisam dosad ostavil kosti na poslu, da bum sigurno ostavil na kompjuteru...sve me boli od sinoc. |
Re: Re: i kaj jel je bilo kaj za gricnuti...????
Citiraj:
Ak ne odmah za dan dva:) :beer: :beer: :beer: |
Re: Re: Re: i kaj jel je bilo kaj za gricnuti...????
Citiraj:
|
|
sritno ti bilo
|
zivio 100 godina! :beer: i dao ti bog 3CCD kameru! :D
|
Citiraj:
samo ce neki prije, neki kasnije :cheers 2 |
Citiraj:
jooooj ! zelja ti je mrak ! |
znam ja sta se hoce... :D -lipo si pomoga me uputit u camera stuff
(koju temu je neko maka a ne znam zasto jer je bila full korisna tko sve one savjete opet pisat??) -ovim sluzbeno prosirujem zelju i na sve ostale clanove PCeksperta tako da se onda svi zajedno mozemo slikat u 4D formatu... kakav god on bio.... -a bice ludo :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |