![]() |
Multiplayer igre?!
Pozdrav,
Kupio sam danas 2kom Logitech Cordless Rumblepad Gamepada. I sad, tražim neke multiplayer igre, a da nije Nogomet, Košarka, Tennis, i tako to... Neka arkada, NFS3 i 4 sam skinul... Uglavnom, recimo kao neke igre za PS2, kaj bu mi i žena štela halat :lol2: Molim preporuke... :) Hvala :D |
Probaj "Live for speed" demo skinut
|
Ev skidam baš....
Ma zel sam Gamepad-ove za frendove, kad navrate da bacimo PES na telki... Al eto, sad bi neš zahalal s dragom, a kad ono, nemam kaj... :( Ne znam ni kaj da joj dam da si igra... osim Mario 64 :D |
Skinul sam ovo što si preporučio,
Al ne mogu igrat 2 igrača na istom PCu... ?! :( |
Tekken 3!
Imam to za komp,ako oces za daljnje informacije..na PP..jer nije bas legalno ovdje :D |
Citiraj:
što se tiče dvojice na istom kompu, nisam znao, sry |
Ma nije mi do online igre...
Tražim (ajmo reći) igre kao što su za konzole... Ono, split screen ili oba u jednom screenu :) |
Jedino šta se sad trenutno mogu sjetit je da sam sa bratićem prije prelazio neki Lord Of the rings na kompu u dvoje, na početku se moglo birat između 10-ak heroja i svako sa jednim smo igrali.....ali ne znam koji je to nastavak, ako te zanima provjeri si za to.......ili reci meni pa ču vidjet...
|
vjerujem da ne postoji niti jedna igra za pc koja se moze igrati u split screenu sa 2 gamepada (osim pes)
za to sluze konzole, najbolje bi ti bilo kupiti ps2 i igru burnout:takedown (jedna od najboljih arkada za ps2) |
Ovaj LOTR nije bio u split screenu ali je svejedno bilo u dvoje
|
colin mcrae 2 ili 3 se mogao igrati i igrao sam ga sa frendovima u split screenu. također sportske simulacije sve...
need for speed takpođer radi.... starije verzije.. |
Future Cop LAPD najbolja multy split screen igra! :care:
Je da je stara 10 god ali mi je i danas predobra.. |
Citiraj:
|
COD2 je predobro u mreži u tome ti baš skill treba...
|
lego starwars 1 ili 2, ja igrao sa sestrom, dosta zabavno :goood:
ili nešto od starijih igara, revolt ili ignition... |
Ako ti se igra neka dobra jurnjava onda mozes igrat Tocu 3 s frendovima.Osim sto se moze igart na split screenu dosta je zabavna.Svakako probaj.:dobartek:
|
ePSXe + sve živo za PS1
head on nfs hp2 nisam siguran, al mislim da je imao splitscreen EDIT: nema :( |
Citiraj:
E to je igra, to je bila prava igra, kako kaže Hido suza mi krene kada se sjetim |
monster truck, port sa ps2 na pc, radi solidno, sad neznam jeli to prikladno za tebe i ženu ali svakako nije za bacit igra
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |