![]() |
net ne radi potpuno
prije par dana se počeo net blesirati
opisat ću problem: prvo što sam primijetio da se stranice nisu otvarale do kraja. npr na forumu se nisu učitavali avatari, pa se stranice na portalima nisu učitavale kompletno, nego samo npr tekst u times new roman formatu, pa se linkovi nisu htjeli otvarati nego sam morao i ponekad desetak puta lupiti go da bi se stranica učitala. gmail je odbijao poslušnost. kod utorrenta je situacija da download radi, ali su svi torrenti crveni, i status im je offline ali situacije je ista, bilo ja koristio torrent ili ne, sa AV i firewallom ili bez njih, uninstalirao sam ih i opet ista stvar koristim iskon duo, i nisam ništa mijenjao u opcijama programa ili windowsa, samo odjednom je tako kakav savjet? upravo zovem službu |
Najbrže rješenje je da se sa restore pont - om vratiš x dana nazad kad je sve radilo kako spada. Potom dobro protresi sa AntiVirus / AntiSpy / AntiWorms alatima. Smrdi mi da si pokupio nešto i to je razbucalo net i ??.
|
Ista stvar se frendu jucer desila isto na iskonduo, ima kaspersky gore koji se nista nije oglasio... sad dali je to slucajnost ili se siri nesto po netu, pitanje jest! :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13. |