![]() |
try and buy ducan u RH ???
Dal neko zna neki ducan u kojem se prvo moze vidjet kak nekaj radi, konkretno projektor, jer za max 1 godinu kupujem 720p ili 1080p al buduci da nisam videl uzivo kak to radi, ako neko ima pojma znaci da se bas vidi slika i to. Jer ipak nisu male cifre a da se jedino moram po informacijama s neta orjentirat, to mi malo gej.
|
Pa ako ljubazno zmoliš u svakoj prodavnici možeš probati gotovo sve.
|
PA mislim da su u jednoj od team tu na forumu trenutno raspravlja ak kupiš nešt imaš pravo vratit u tgovinu u rok 7 dana ak ti nepaše
|
Citiraj:
Naravno, treba voditi i malo racuna kad se dolazi,.. naravno ak dodjes u petak ili subotu kad je najveca guzva da ce te u svakom ducanu "od***ati" cim spomenes neka isprobavanja i testiranja... ali ako se dodje kad nema guzve, nece ni biti problema... nedavno kad sam kupovao hi-fi zvucnike, lik u vemilu mi je 3 komada spajao reciver, i nije bilo uopce problema.. ali zato jer sam dan prije bio i pitao kad da dodjem pa mi je rekao najbolje navecer pred zatvaranje kad nema guzve... da sam dosao recimo petak popodne sumnajm da bi mi spojili i jedan par da cujem... |
Citiraj:
Naravno, treba voditi i malo racuna kad se dolazi,.. naravno ak dodjes u petak ili subotu kad je najveca guzva da ce te u svakom ducanu "od***ati" cim spomenes neka isprobavanja i testiranja... ali ako se dodje kad nema guzve, nece ni biti problema... nedavno kad sam kupovao hi-fi zvucnike, lik u vemilu mi je 3 komada spajao reciver, i nije bilo uopce problema.. ali zato jer sam dan prije bio i pitao kad da dodjem pa mi je rekao najbolje navecer pred zatvaranje kad nema guzve... da sam dosao recimo petak popodne sumnajm da bi mi spojili i jedan par da cujem... |
Citiraj:
Citiraj:
poanta je znaci neki frikin ducan gdi se niko nebu zvlacil i grcil ak velim da ocu videt kak nekaj za 10k dela. |
Citiraj:
Sorry na OT. |
Citiraj:
inače imaš AVR , HSM informatiku te Lukvel a i čini mi se ProServis ... |
Citiraj:
Isto tako, trgovac je duzan dati robu na "normalan" uvid, cerupanje / paljenje / "ja ne bi taj daj drugi" nije bas opcija koju trgovac mora prihvatiti. Moze, ali ne mora. NN pa pretraga 79/07. Clanci 33. i 45. prije toga obratite paznju na clanke 30., 36. i 37. |
Citiraj:
tu se nigde ne spominje daljina blizina nego kupac roba 8 dana pare natrag :P i to od sljedece godine se misli od 01.01.2008. jelte |
Citiraj:
Ovo ti ima istu tezinu k'o i Zewa toaletni papir. :D |
upravo tako ako zakon nije u NN nula bodova...
|
Do sada stvarno nisam imal nikakvih problema u Vz s trgovinama tog tipa.
Ima jedna velika razlika u razgovoru uzivo i prek telefona. Dok razgovaras telefonom imas osjecaj da samo cekaju da te skinu s k... - naravno ne svi, ali kad se nalazimo u ducanu onda se ipak stvari mjenjaju. Ima i trgovaca koji su uvjereni da imaju najjeftiniju ponudu i u cudu te gledaju, da ne velim da te gledaju ko lazova kad im objasnis da ipak postoji na drugom mjestu ta ista stvar jeftinije. U znanje i sposobnosti nekih trgovaca se nikak nemozes pouzdati, ali ipak postoji i druga vrsta trgovaca koja je solidno potkovana i upoznata s stvarima koje imaju u ducanu. Ima jedna zlatna: Lijepa rijec otvara sva vrata. Citiraj:
|
Ja jučer imao rat u Metrou.
Kupim DVD player za auto sa 7" lcd-om, dodjem doma, spojim, oduševljeno idem ubacit film, sve radi milina..... Oću prominit dvd, da stavin mjuzu....., ***eni player ne vadi cd. Otiša nazad u metroa, velim, ne radi vam ovo smeće, tražim drugi u zamjenu, a kreten da nemaju više na stanju.... Ja kažem, još bolje, ionako mi bilo žao tih 2400kn, vratite mi novce, a on meni: novci se ne vraćaju, možete uzeti nešto iz ponude.. Velim ja njemu neću, vrati pare:D, gad ne popušta. E onda san krenija u napad (inače radim kao voditelj tehnologije kvalitete, tako da znan kako ga zguzit), pritin, a car se sve više crveni. E onda je otiša nazvati šefa, pa se vrati, pa kaže da šef neda i gotovo. Ja već lud tražin šefa na telefon, momak ni da čuje da ga nazove. Izvadin mobitel, kažen, ***en vas i ko će se svama natezati, sad ću nazvati udrugu za zaštitu potrošača, a on kaže zovi.... Ja krenija na blef birati neki broj, ka da njih zoven, a on kaže čekaj, iden opet šefa nazvati, pa da popričaš s njin. Šef prijazan čovjek, glup ko ona stvar:D, nudi da uzmen bilo što u dućanu, da nema frke, al lovu nemože vratiti. Onda san do kraja popizdija, počeja priti sa svin i svačin ( i amerikancima:fiju:), udrugon za zaštitu i tako, pa je malo omekša i na kraju vratija lovu. Kad mi je vratija lovu, uzeja san u metrou drugi dvd radio (prodavač popizdio, al zato san ga i uzeo) , otišao kući i spojio, aj fala bogu radi.... Pas mater i metrou, dvd radiu i mojoj ženi koja me natirala da ga iden kupiti, propade mi subota |
Citiraj:
Ali dokaz da kad trgovac kaze u pocetku NE, da se to može promjenit u DA, vratit cemo vam vase novce.. koja su to gamad.. Covjek se mora prijetit s ne znam cim da bi mu napravili ono sto trebaju i moraju..cigani |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56. |