![]() |
Molin za vaše dragocijene savjete!!!!
ovaj topic san otvorija radi prijatelja koji kupuje novu grafičuku kao šta vidite želi nvidi-u,,,, preporučite najbolju karticu koju znate za 700 kn!!!!! ne triba se žutiti:D :beer:
|
...hm....za te pare moze uzeti 5200 sa 128-bitnom sabirnicom (pod obavezno)ali da ce se s njom nesto nauzivati u igrama ne bih rekao,a u nadolazecim naslovima pogotovo,najbolji izbor je polovna Ti-4200,neka pogleda po oglasima....ajd splićo pozdrav iz susjednog šibenika :)
|
A ako ti se fakat ne zuri pricekas da dojde ovo novo cudo od NVidije, pa onda nesto kupis jer bi tad cijene trebale podosta pasti
|
ima vrimena reka mi je da mu se ne žuri!!!! ali svejdeno govrite svoje prijedloge
|
4200 ili 4800 DX9 kartice za tu lovu su sra... a razliku u efektima ionako ne vidis cim se uzivis vu igru
|
Nek uzme neku rabljenu 4600 ili 4800 te Radeon 9500. Od novih se za 700 kn nemre niš pametno nabavit.
|
Citiraj:
|
hvala van samo nastavite!!!!:beer:
|
Samo nek uzme 4600 ili 4800 jer se niš novo nemre uzet za tu lovu, a da valja.
4600 je odlična kartica. |
Jel ima to uopće negdje kupit novo. Di god sam gledo same MX-ice, a od dobrog starog titanijuma ništa.
|
Izgleda da ih više nigdje nema za kupit.
Šteta, bile su , a i još su uvijek dobra kartica. |
ZANIMA LI TE GF4 TI 4200
,64 MB DDR(:( )???jebi ga,znam da je danas malo 64 mega,ali jebi ga .MOGLI BI SE MI DOGOVORIT OKO CIJENE Ja sam ti u pločama ali bi treba ubrzo do st,pa se možemo nać negi u gradu i obavit job:beer: :D |
e,da,zaboravih:proizvođač je MSI,uz nju dobiješ omanji kamion opreme i POTPUNO stabilno radi na 300/590mhz...ako te zanima javi mi na mob
|
moran pitat jer mi je to za prijatelja, ali kako će on biti siguran da mu radi 1!!!!;)
|
evo zva san ga na mob i reka je da nebi uzima 64 mb....
Šta mislite za ovu karticu Manli GF FX5600XT 128MB, DVI, TV-out 760,89 |
ma ne može to ništa prema ovoj...5600 i još xt....nego,slušaj,ako već neće 64mb,nek ode u PNP.tamo sam ja kupio ovu i mislim da bi trebali imat model sa 128mb...telefon je021/370-888...zovni jer pola stvari koje imaju nisu stavili u cjenik na stranici:beer:
|
ma stranica in je zakon a kolika je cijena 128 mb
|
nemam pojma..zovni pa pitaj
|
zvonit ću :D (nevezano da te pitan je li u splitu uopće ima kupiti neonku u žici)
|
ne ne bi znao...nisam ti ja nešto za moddanje...:D
|
ajde neka
|
pogledaj na aukcijama u hgspotu znaju imat i starijih kartica za malu repu
|
daj stavite web hgspota da malo pogledam neznan baš koji je
|
|
Hvala
|
čekaj,čekaj...ne uzimaj komponente sa aukcije...kolko ja znam to su REPARIRANE komponente koje su se pokvarile kupcima koji bi ih onda vratili jer su imali garanciju,a oni u servisu bi ih popravili i onda ih ponovno prodaju:fuming: ...nikad ne znaš kad to opet može otkazat
|
točno
|
Citiraj:
|
To su nove stvarčice,ali rijetko prodaju nešto korisno(grafe,MBO,RAM...),samo neka smeća :beer:
|
Na aukciji je leadtekova 5200Ultra,odlična grafa,nek ponudi 750 kn i nada da nitko neće više Ve-mulj :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37. |