![]() |
Mrtav cooler na GPU...
Hitno moram promjenit cooler na grafulji posto je ovaj totalno raskliman (mislim na vent) i šrotuje ko nenormalan pa mi ugrozava i hladjenje grafe pa mi predlozite nest do 100kn max, tj. najbolje bi bilo kad bi mogo nac isti taki hladnjak pa samo promjenit ali ako ne sta uzeti?
|
Arctic Cooling VGA Silencer mi izgleda ok za 100 kn, čak i dečki u Linksu modaju 9800pro sa njim, pa bi trebao biti dobar.
|
Jesi ziher da to stane na moju grafu? malo mi preglomazno izgleda a i imam poljepljene pasivce na memoriji (glomaznih dimenzija) tak da neznam kak bi to islo.
|
Citiraj:
|
...
bio sam neki dan u linksu sa svojom grafom i nisu mi uspjeli staviti zbog rupa koje se ne nalaze kao sto bi trebale za silencera... tako da ti je to vazniej nego pasivci jer oni ionako idu dolje...
|
Citiraj:
btw ako je neko mjenjo originalni hladnjak s nekim boljim i zeli se rijesit originalnog nek mi se javi pa se dogovorimo. :rolleyes: |
1 privitaka
evo kako izgleda srkyeva grafa
|
Pa kaj si stavil tak male pasivce na memoriju?
BTW - imam ti ja oriđiđi cooler od moje Asusice pa ti ga mogu poslat, a kad se vidimo na kojem meetingu platiš ŽUJU. Dogovoreno? |
jako ljepo:D a je li ono zalman na matičnoj
|
Plavi na NB-u, a žuti na SB-u.
|
Citiraj:
aj dogovorimo se na PM :beer: |
Re: Mrtav cooler na GPU...
Citiraj:
rumunjske fenove marke classe imaju samo hladjenje i kostaju 64 kuna. Uzicaj prababu da ti posudi jos 28 kuna pa uzmi dva |
Danas nisam stigao, ali sutra ti ga šaljem sigurno.
Valjda bu dobro hladio. :rolleyes: |
vga killeru zajeban si ti ;) :D
|
Poslao sam ti ga sad navečer. Nekak samse uspio dokoturat do pošte nakon obilne paice s Žderonjama. :cool:
|
Svaka cast! :clap:
Kak si slao i jel ima kake postarine? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:01. |