![]() |
Telefonski i Internet račun?
koliki vam je za tekuci mjesec? :D
meni danas stiglo od iskona 396,15 btw: računaju mi od (02.01 2008-29.02.2008),koji k? a ako sam dobro orjentiran danas je 11.02. ne plaća im se valjda unaprijed LOL |
Meni pretplata 53,xx
i flat 164,xx mislim + pdv na to sve..250 valjda... + pretplata (isdn) 90ak ili 110 kn + maxtv 60 --------------------- 350 cca |
Kod Iskona plaćaš pretplatu unaprijed, a impulse unazad za razliku od tscuma kod kojeg sve plaćaš unazad.
|
zvao sam ih i tako kazu.cigani jedni.
thx coconut. |
Sve je to ista firma!
Al još nisam čuo da se telefon plaća unaprijed. |
To je kod Iskona uvijek bilo...U biti ti ih financiraš :D
|
270kn amis
dok sam bio na tcomu bilo je cirka 390. |
Telefon internet +mxtv i sve pretplate oko telekomunikacija (news server) 700kn-800kn mjesecno
|
282kn Iskon duo, 3mbit flat.
|
cca 350kn, tel+net(flat)+iptv (vodatel)
|
Optima 2mbit flat + telefon oko 185kn. :chears:
|
Citiraj:
|
ja bio na t scumu i sve unazad :D
|
da li ako se ja prebacim na Metronet i njihov paket flat internet i telefon, plaćam tel račun sve ukupno 220kn? (uključujući PDV?)
recimo da ne napravim nijedan poziv na mobitel ili van države? isto tako i za iskon, ako uzmem njihov duo surf, za 170kn, da li je to max iznos računa za tu uslugu, pod uvjetom da ne koristim fiksnu liniju uopće? |
Ako hoces samo flat internet onda ti to kod metroneta dodje - 169kn (2Mbit). Ako hoces i flat telefon onda to dodje 219kn, i onda naplacuju samo uspostavu poziva od 0,07lp (nisam siguran za ovo, dal naplacuju uspostavu poziva).
Inace kod mene je racun, dok sam bio na T-Comu i Kablovskom internetu isao nekako ovako: Telefon: 200-250kn Internet (256kbit): 200kn Kada sam presao na Metronet (4Mbit + Flat), najveci racun mi je dosao 220kn - internet + telefon. Zadnji racun mi je 206kn :D . Vise nego duplo mi dolazi manji racun. |
ma ja se hocu prebacit, racun mi dolazi sveukupno najmanje 400kn...
a istekao mi ugovor sa tcomom 5.2. da li mi možeš pojasnit proceduru sa mijenjanjem operatera? koliko vremenski? da li je bolje ić na Iskon li Metronet? to me najviše muči... |
Citiraj:
|
novu? ne kužim tu riječ?
metronet, da, razmišljam da uzmem kod njih onaj dual flat i gotovo.. ajmo korisnici, tko je na metronetu, ima li kakvih prigovora? |
mislim da je t3chno b0y falio jedno slovo, pa je trebalo pisati "o novcu" a ne "o novu".
Inace o Metronetu imas ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=67794 Ukratko: Prijelaz traje brzo ako platis sve racune od T-Coma cim ti stignu. Imam Metronet vec ... valjda 5 mjeseci i nikakvih problema sa telefonom niti pucanja veze niti iceg. |
pa plaćam uvijek sve račune redovno?
ako recimo sutra predam zahrjev za metronet, koliko mi treba da me prebace na metronet? i kako mi ide onda račun za idući mjesec, ako mi recimo uključe metronet 15.3? |
A oni daju rok od 30 dana da ce prebaciti od kad zaprime potpisani ugovor.
Meni su prikljucili isto sredinom mjeseca i tada mi je racun dosao oko 160kn, tj. naplatili mi samo od dana kada su me prikopcali. |
a račun od tcoma si dobio puni iznos za taj mjesec?
|
nisam potrosio ni lipu 3 mjeseca zaredom na T-comu prije nego su me prebacili na metronet, pa ne znam koliko t-com naplati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:04. |