![]() |
zagrab????
imam pitanje jer u srijedu iducu idem sa skolom na sjednicu sabora itd...uglavnom kad to sve zavrsi imat cemo slobodno par sati u zg...pa me zanima da li ima negdje u blizini sabora neki ducan informatickom opremom???hvala
|
Sa školom na sjednicu sabora??? WTF???:confused:
|
Pa bas i nema.
Pa koji će te vrag u saboru? |
Citiraj:
|
ma sa profesoricom iz politoke idemo?gdje je upoce sabor?kolko je udaljen neki ducan?bas me briga ja cu doc nekak do nekog ducana?
|
...
hmm bas si razmisljam i nista mi ne pada na pamet...
gle ima nitel na tresnjevackom placu. Jest da nije bas blizu ali se samo vozis tramvajem... (oko 5 stanica) Sjednes na 12 i ides do tresnjevackog placa(pitas nekog u tram da ti kaze kad da sides). Kad sides bit ces pokraj Konzuma i likova koji prodaju stare casopise :D. Kreni u istom smjeru u kojem ide tramvaj u kojem si se vozio. Hodaj 30m do prve ulice DESNO(Krapinska).Nitel je odmah broj 1! Jest da je Links blizu ali bojim se da bi se mogao izgubiti u onim ulicicama... :beer: btw. od kud si ti opce? kaj dolazite u ZG i "razgledavat" cete samo sabor?!?! |
pa i diskont 24 je tu negdje zar ne???:confused:
|
ja sam iz kutine a idemo na neku sjednicu sabora malo pogledat i onda imamo slobodno!ma kolko imam do linksa?kojim tramvajem i tak dalje?
|
...
ovako do Linksa:
sides na istoj stanici. Ides negdje 50m u istom smjeru do prve ulice LIJEVO(Dobojska). Hodas tom ulicom sve dok ne dodes do Bobovacke koja se nalazi sdesna, nemres fulat... prva KUCA u toj ulici je Links! :burn: |
...
|
hvala
|
oko kolko sati uopće dolazite?
Ak negdje popodne mogli bi se nać pa da zajedno skočimo. |
e super!!!!aj mi daj broj moba pa da ti javim!jos cu ti tocno javit kad cemo krenut ali mislim da ujutro dolazimo!!!moj ti je 091/5858-763
|
i bit cemo do poslije podne nekad!neznam tocno
|
...
daj javi kaj si kupio ;)
|
Citiraj:
Ljudima iz Splita je Zagreb veliki i ne snalaze se najbolje, a di neće čovjek iz Kutine. Zato još jednom svaka čast VGA killeru :beer: |
da svaka cast vga killer!sutra imam politiku a ne danas pa cu ti sutra rec oko kolko dolazimo:))
|
Kako su naše glavonje u saboru poznate po dugim sjednicama (uglavnom) mogli bi vi malo zaglibit u saboru.
Budem ja otišao sa zadnjeg sata ak ste ranije gotovi( imam tjelesni na kojem nikad niš ne radim pa nije šteta ). Uglavnom javi se. Svima :beer: |
...
Citiraj:
|
Re: ...
Citiraj:
|
Tesla!!!!! :D
|
Citiraj:
jel to ona srijeda kad smo u 10:45 u školi? |
mi krecemo u 7 ujutro a u 9:15 moramo bit an sjednici i bit cemo cca sat vremena na sjednici,poslije iammo slobodno sad pitanje do kolko sati!jos ti sms-am!
|
...
kad si vec tu trebas i nesto zbarit!
|
Samo javi ko kolko će te bit. Ja, nažalost, nemrem prije pol 4. :(
|
Citiraj:
npr: p: di tu u blizini ima neki ducan? o: ides lijevo ne, onda ides ravno dvjesto metara ne. onda opet skrenes lijevo ne pa di cu onda vise na kraju |
Re: ...
Citiraj:
|
Re: Re: ...
Citiraj:
ali svejdeno Zagrebcanke su bolje nego kutinjanke(damn?!?!?!?!!?) |
komer - jel znate do kad će te bit u zg-u?
|
2 ZMAJ kutinjanke bas i nisu nesto,a moaj cura tak i tak nije iz kutine!
2 VGA-javim ti do kad cemo bit tamo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |