![]() |
problem sa GY MA770-DS3
dakle ploca je Gigabyte MA770-DS3 i problem je sljedeci... Kupio sam ju, stavio u komp slozio sve instalirao windowse, sve sredio kako mi odgovara.. navecer sam restartao komp da bi mi izbacio gresku da su win down, odnosno da fali neki dll u sindows/system folderu.... razocaran ubacio cd opet i nanovi krenuo sa win, no medjutim nakon prvog restarta, kada se sa cd-a prekopira potrebno na disk, najdalje sta dodje je da pocne botat sa cd-a (no nista ne stisnem) cekam da krene dalje sa diska, ali jednostavno nece botat disk... pomislio sam da je disk kriv, pa sam uzeo drugi sata disk s kojim se ista stvar dogodi, pa pomislih da je sata kontroler riknuo ( sto je nemoguce s obzirom da je przilica na sata-i i da ja u biosu vidim disk i przu na sati) te sam uzeo pata disk i probao na njega instalirat win, i opet ista situacija... nakon prvog restarta nece botat disk vec samo pondi da bota sa cd-a i tu i ostane.. help.... :( sta da mu radim?? u biosu sam sve moguce probao... sa svakom opcijom on i off sam probao i nece... jer moguce da je na neki nacin ploca krepala??
|
Moguće. Probaj napraviti Clear CMOS i to najbolje vađenjem baterije. Druge ideje za sada nemam. Meni se već dvaput to dogodilo tako da se više ničemu ne čudim.
|
probao ccmos sa vadjenjem baterije i to na nekoliko minuta, sa load default bios i sve i svasta... ipak nisam od jucer sa kompovima i nista ne pomaze... :( ( nikad nisam volio gy... + sve to opekao sam se na chipset)
|
Po meni ovakvi problemi smrde na memoriju, probaj samo sa jednim stickom dici windowse. Imam istu plocu i super sam zadovoljan
|
probao sa jednom plocicom memorije u svim utorima.. - NECE :(
|
Napravi MemTest sa svakim stickom meme posebno. Ako mema bude ok, nosi ploču na reklamaciju.
|
Mislim da se tu niti nema kaj posebno testirati može je odma pakirati i na reklamaciju s njom... :smoke:
|
okej, puno hvala.. javit cu ishod... zglavnom nist ne pomaze, sutra cu ju poslat natrag :s
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |