![]() |
Gta Iv
Ljudi što kažete o GTA IV?
Hoće li nadmašiti sam sebe, ili? -- Iznesite svoje mišljenje o igri koja dolazi 29.travnja 2008.! :respekt: |
Nešto malo o GTA IV
Glavni lik je Niko Bulić.:goood:
Grafički engine je znatno poboljšan,više je automobila i motora. Na službenoj stranici možete pronaći wallpapere,imate download... Pogledajte.:care: Ja osobno mislim da će novi nastavak popularnog Grand Theft Auto-a biti veliki hit,pored Assasin Creed-a,Mafia 2. :chears: |
|
Stari stvarno si za M&D! :lol2:
Imaš 10 postova od toga su 4 glupe teme, koje ne koriste ničemu ili su već na ovom forumu otvorene. NHF ali oladi sa temama i ako misliš preživit bez :banana: |
Jedan kontakt na MSN-u ima ovo pod osobnom porukom:
...only the persistent one will succeed... To se najljepše vidi po ovom primjeru... |
koliko imas godina?dajem ti vrlo prijateljski savjet da te radi onakvih threadova koje si otvarao na forumu,sutnu vrlo brzo.Najbolje ti je potrazit u podforumu gdje mislis neku novu temu otvorit da pogledas dali ima nesto slicno otvoreno vec,pa se onda nadovezi na to. :chears:
ako imas pitanja,posalji na PM,da ti ne doleti :banned: radi tema koje otvaras |
Pa dobro, što sad, čovjek pita za mišljenje o igri, pa ne vlada režim na forumu boga mu.
Ne valja biti bez veze pokroviteljski i tutorski nastrojen. Ako admin bude smatrao da ga treba poništit, onda će to i napravit, stvarno je nepotrebno dijelit postove s tim bananicama i sl. Pustite ga na miru, ak nemate kaj za reć, ne bu mu nitko odgovoril i gotovo. Možda onda više ne bu takva pitanja postavljal. To je puno bolja mjera nego nekog sankcionirat. |
Stvar je u tome da postoji tema o gta IV. Mislim da je vrijeme da se locka ova tema.
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62354
Nema potrebe otvarati novu temu ako već postoji ista. A postoji.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |