![]() |
nod32 kupnja
kupio bi si nod32, pa me zanima gdje kupiti, koliko je, i koliko dugo mi traje licenca i koliko se plaća produženje licence? hvala
|
Pogledaj u Vemilu, mislim da je bilo oko 300ak kuna..
|
http://www.nod32.com.hr/Narud%C5%BEb...9/Default.aspx
narucis, uplatis novce na njihov racun, faksiras im uplatnicu, oni ti na email posalju lozinku i to je to. u trial verziji upises lozinku i picis. |
Traje ti godinu dana, a svako produzenje je mislim 50% cijene, definitivno se isplati. Inace imam 2 licence.
|
Moze jedno pitanje? Ako imam 3 racunala, moze li jedno "glumiti" server sa originalnim NOD32 i proslijedjivati update ostalim racunalima u mrezi bez potrebe za unosenjem username/password na svakom od tih racunala?
Koliko je to "ilegalno" s obzirom da se radi o kucnim, a ne poslovnim potrebama? |
Pa u svakom slučaju je sa njihove strane ilegalno, jerbo postoje baš te edicije noda koje rade upravo tu stvar. Dakle recimo server nod32 sa 10 licenci. Ali pošto si ti pitao "može li", odgovor je MOŽE :) . .... al ne smije ;)
|
obrati pozornost i na ovo:
Citiraj:
|
Legalno je ako kupiš toliko i toliko licenci, postaviš NOD mirror i udri. No, ako već kupuješ licencu, a kućni si korisnik - ne boj se, neće te nitko yebati zbog toga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |