![]() |
MOZiE - IE i Mozilla side by side
1 privitaka
http://www.zeit.ca/mozie
Za webmastere koje zanima kako im stranica izgleda u IE-u i Mozilli, oba prikaza u isto vrijeme :beer: Neko sam vrijeme promatrao banner i ispada da se u IE-u brze mijenjanju frameovi :D |
nice.
a ja vec mislio kad sam vidio subject da je to neka kombinacija mozille i IEa :D :D |
Kaj nije :cool:
|
Zašto mi se na Mozilli firefox ne prikazuje lijevi meni na Linksovoj stranici? Isto tako mi ne radi web-shop stranica od Microlinea. Zna li netko u čemu je problem?
|
Citiraj:
Slao sam mail Linksu i odgovoreno mi je da su uocili problem i da rade na ispravljanju istog. Microlinov web je zakura*c. Sretan si i ak radi u ieu. |
hehe,
tak sam ja pisao HTnet-u nakon redizajna i pitao gdje im je nestala opcija pregledavanja mail headera preko webmaila (show header botun). Ultrakorisna stvar za prijavit spam preko webmaila, bez skidanja istog. Rekli mi da rade na implementaciji istog i da će biti.... ...do danas nishta! |
Znam ime tipa tak da jao si ga njemu :rolleyes: :D
Nisam bio na Linksu vec poprilicno. Idem samo kroz tudje linkove. Sto se tice HTNeta, pa gledaj preko Iskonovog webmaila jer imaju opciju za gledanje maila kod tudjih pop-ova :D a imaju i prikaz headera. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |