![]() |
SWF editor
Ovako,
U Dreamweaveru MX 6 radim neku stranicu i ubacujem predefinirane Flash Buttons. Ja ima samo upišem text i namjenu. E, sad text nesmije imati naša slova (č,ć,žnj...). Kel ima neki programčić u kojem mogu otvoriti *.swf datoteku, pa da mu ja tamo odredim da ima naš slova??? |
|
THX
Sad ga skidam, pa ću probat |
HM,
ja njega skinuo, otvorio swf file u njemu, exportirao text i šta onda? On meni exportira text u swf formatu. Di ja njega mogu otvorit da editiram C u Č i da importiram nazad u originalnu SWF datoteku? |
Vidio sam ovo na stranici pa sam zato postao link: What's more, SWF Decompiler can decompile the Action Scripts in a Flash movie and turn them into neat and readable code. Action Script 2.0 can be fully supported now!.
Ne koristim ga :D |
ajde mi...
... pošalji taj swf na mail ako nije problem - probao bi nešto prije nego ti preporučim... NEMOJ ga protektirati plz...
|
Koliko ja znam kad jednom napraviš swf file više ga ne možeš uređivati. Probaj potražiti fla datoteku sa tim gumbom ako postoji
|
Re: ajde mi...
Citiraj:
Ja ga nisam protectirao. Dreamweaver je sam napravio taj button, jedino ako ga je on protectirao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |