![]() |
koji 500gb hdd?
uvjet je da nebude više od 800kn,da bude sata, i da ,koja je razilka između vertikalnog i horizontalnog zapisivanja i koji je bolji/brži? koji mi preporučujete?
|
Ja imam HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 32 MB cache (ST3500320AS). Jako sam zadovoljan s njim. ~850kn
|
Seagete 7200.11 500GB sa dva plattera - košta oko 850 ali isplati se...
|
evo uzeo sam samsunga 500gb st166...čudno mi je što temperatura nikad nije preko 30c
|
Za Samija je to normalna temperatura. Imam WD 5000AAKS i nemam zamjerki na njega. Nit je glasan nit se grije. Čuje da se malo kod spin-upa, ali u radu skoro ništa.
|
Citiraj:
|
imam WD 400gb i ne bi ti preporucio WD, temperature znaju biti i 35C-36C a prosjek je 32C-33C, ako si ga vec kupio (WD) prodaji sto prije mozes
|
Citiraj:
|
Citiraj:
WD5000AAKS je moja preporuka za 500gb disk - najtisi od svih, dobre performanse, niska temperatura. |
WD5000AAKS je odličan disk (i sam ga imam), ali sam duboko uvjeren (iz iskustva) da je Sami i tiši i hladniji.
|
Citiraj:
..ako su stari maxtori radi na 50C bez problema mogu i ovi bez problema na 36 :) |
Previše cjepidlačite sa tim temperaturama. Svi hardovi do 60 stupnjeva rade najnormalnije. Moja dva harda iz siga su u idleu oko 40-42 a u loadu su od 45-48, i tak već rade više od oko godinu dana. Kad sam imo vent na njima temp su bile 10 stupnjeva niže, odkad su otišli ležajevi na ventu spremam se kupit novi al sam preljen :)
|
Citiraj:
|
Ja imam tog samsunga i predobar mi je disk. Mislim sva tri su mi pretiha i predobra.
Uopče necu kupit disk vise ako nije samsung, vec neko vrijeme samo njih furam i tip top :) |
nisam jos cuo za diskove koji su radili na +60C ali nebitno moje ne znanje ;), evo hd tune od mog diska (WD4000AAKS)
http://img87.imageshack.us/img87/8334/wd400ap8.png ne bi rekao da je zadovoljavajuce, vise preferiram samsung diskove |
|
1 privitaka
Evo moga
|
Evo i mog seagatea! Strasan HDD brz, tih i hladan! http://www.imagehosting.com/show.php...320AS.png.html
|
Citiraj:
|
Vrla stvar dal/ak je brži, tak i tak tu brzinu neš videl dok ti se pokreće 1080p Victoria’s Secret Fashion Show 2007 prek četiri particije. Jedino ako si ovisan o HD Tune grafovima, onda budeš gubil san od svih ti silnih brzina. Kad se u to sve dodaju tišina, razne verzije frimwarea, 501 model unutar istog kapaciteta, nema tog diska s kojim bi vi bili zadovoljni. Zamarate se nebitnim stvarima
|
Cijena oko 850 kn, a sto se tisine tice stvarno sam zadovoljan
|
Mene na toj barici više veseli brzina zapisivanja (prosjek je otprilike 80) i to kaj se uopće ne grije.
|
A ima li netko iskustvo: HDD HITACHI 500 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 32 MB cache
|
Ma nemoj se mislit previse... 7200.11 500GB 32mb je provjereno dobar usto dbije 5g garancije u nekim ducanima
|
Da li se isplati kupiti eksterni disk 3.5" WD Mybook Home edition 500gb.849 kn u HGspotu. Da li netko ima taj disk?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |