Citiraj:
Autor Master Yoda
(Post 945446)
Instalirao sam nedavno ESET Smart Security o kojem se ovdje već pisalo primjetih i uz njega koristim Codomo firewall. Sad, interesira me da li se ovaj firewall od ESET-a računa kao firewall što bi onda značilo da imam dva firewalla, u konačnici pretpostavljam da to ne bi bilo dobro.
|
Racuna se, naravno. Jos ako nisi iskljucio Windows firewall, imas 3. Dva firewalla ne moraju nuzno raditi probleme (nije to kao 2 AV programa) ali ako bude problema tipa "Program mi se nikako ne moze spojiti na net i bla,bla...." onda znas u cemu je fora
Citiraj:
Dosad nikakvih problema, Comodo radi ono čemu je namijenjen. Instalirao sam ga bez DEFENSE+ jer mi se čini nepotrebno.
|
Commodo je dobar firewall, pogotovo sto je free. Odluci se za jedan a ostale iskljuci da izbjegnes moguce probleme
Citiraj:
Usput. Što vi preporučate!? Koja bi bila savršena kombinacija antivirus + firewall?
|
Nema savrsene kombinacije, sta bi onda radili hackeri :D
Commodo + NOD32 + neki od antispy programa (S&D, AdAware ili vec koji koristis) i imas solidnu kombinaciju
Ne znam kakav je taj Eset Smart Security i sta sadrzi taj paket ali ako ima antispy komponentu, i nju mozes upotri***iti
|