PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Antivirus + Firewall kombinacija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=97668)

Master Yoda 07.02.2008. 02:40

Antivirus + Firewall kombinacija

Instalirao sam nedavno ESET Smart Security o kojem se ovdje već pisalo primjetih i uz njega koristim Codomo firewall. Sad, interesira me da li se ovaj firewall od ESET-a računa kao firewall što bi onda značilo da imam dva firewalla, u konačnici pretpostavljam da to ne bi bilo dobro.

Dosad nikakvih problema, Comodo radi ono čemu je namijenjen. Instalirao sam ga bez DEFENSE+ jer mi se čini nepotrebno.

Eto, hvala.

Usput. Što vi preporučate!? Koja bi bila savršena kombinacija antivirus + firewall?

daytripper 07.02.2008. 07:46

Moja osobna do sad najbolja kombinacija, Nod32 antivirus + Mcafee Desktop Firewall.

makar mi frend preferira comodo + avira.

i jedno i drugo ok.

zippo 07.02.2008. 07:52

Citiraj:

Autor Master Yoda (Post 945446)
Instalirao sam nedavno ESET Smart Security o kojem se ovdje već pisalo primjetih i uz njega koristim Codomo firewall. Sad, interesira me da li se ovaj firewall od ESET-a računa kao firewall što bi onda značilo da imam dva firewalla, u konačnici pretpostavljam da to ne bi bilo dobro.

Racuna se, naravno. Jos ako nisi iskljucio Windows firewall, imas 3. Dva firewalla ne moraju nuzno raditi probleme (nije to kao 2 AV programa) ali ako bude problema tipa "Program mi se nikako ne moze spojiti na net i bla,bla...." onda znas u cemu je fora
Citiraj:

Dosad nikakvih problema, Comodo radi ono čemu je namijenjen. Instalirao sam ga bez DEFENSE+ jer mi se čini nepotrebno.
Commodo je dobar firewall, pogotovo sto je free. Odluci se za jedan a ostale iskljuci da izbjegnes moguce probleme
Citiraj:

Usput. Što vi preporučate!? Koja bi bila savršena kombinacija antivirus + firewall?
Nema savrsene kombinacije, sta bi onda radili hackeri :D
Commodo + NOD32 + neki od antispy programa (S&D, AdAware ili vec koji koristis) i imas solidnu kombinaciju
Ne znam kakav je taj Eset Smart Security i sta sadrzi taj paket ali ako ima antispy komponentu, i nju mozes upotri***iti

Master Yoda 07.02.2008. 17:39

Pokušavam se riješit ESET-a. Instalirao sam AVG i nađe mi 7 threatova za koje NOD nije imao pojma :stoopid:?

Kakva bi bila kombinacija Comodo + AVG ?

Koliko je doba ruopće taj AVG?

zippo 07.02.2008. 18:16

Citiraj:

Autor Master Yoda (Post 945852)
Pokušavam se riješit ESET-a. Instalirao sam AVG i nađe mi 7 threatova za koje NOD nije imao pojma :stoopid:?

:lol2: nije prvi puta da nalazi i proglasava nesto virusom a drugi AV programi ne trzaju. Heuristika mu nije jaca strana

Citiraj:

Kakva bi bila kombinacija Comodo + AVG ?
Solidna, pogotovo sto je free

Citiraj:

Koliko je doba ruopće taj AVG?
Ponekad panicar ali upotrebljiv. Poklonjenom (free) konju se ne zagleda previse u zube :D

Master Yoda 08.02.2008. 00:05

Citiraj:

Autor zippo (Post 945883)
:lol2: nije prvi puta da nalazi i proglasava nesto virusom a drugi AV programi ne trzaju. Heuristika mu nije jaca strana

Solidna, pogotovo sto je free

Ponekad panicar ali upotrebljiv. Poklonjenom (free) konju se ne zagleda previse u zube :D

ok.

mislim da ću ostat sa AVG-om.

zippo 08.02.2008. 08:15

Nije los ni ovaj
http://www.free-av.com/
u najmanju ruku u istoj je klasi kao i AVG

Cybertron 08.02.2008. 19:47

Ja imam Zone Alarm i Kaspersky znam da nisu besplatni ali zato mi nista ne prodje nezamjeceno!

:dobar:

zole052 08.02.2008. 21:23

avg + online armor firewall

avg koristim godinama, jos jedan zadovoljan korisnik :D

A.J. 08.02.2008. 22:14

kad vec raspavljamo o kombinacijama. mene zanima dali je bolje Kaspersky internet security il samo Kaspersky antivirus + Comodo?
hvala na odgovoru

demetrius 09.02.2008. 19:39

Za:ss.

jollyb 09.02.2008. 20:15

eset AV + comodo PF

dobitna kombinacija, kojoj se uvijek vraćam

Baklava 20.02.2008. 11:02

ništa + ništa, zadovoljna musterija, te bakarace vam ne trebaju ako imate broadband :fiju: , tj. ako vam ISP ima dobar firewall i neki kolko tolko dobar ruter imate zajebite sve te firewale i antiviruse...
ista instalacija xp - a vec 4 godine i niti jedan virus trojan nije upao koji ja rucno nisam instalirao... stavim ih namjerno da vidim kaj rade :goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:45.