![]() |
Generic host proces for win 32 services
Da li je nekom poznato sto je ovo "Generic host proces for Win 32 services" ?Ta poruka mi se pojavi na monitoru i poslije nje se prekine veza sa netom,a ponekad se pojavi nešto kao blaster tj.pocinje odbrojavanje i kompletno mi ugasi komp.U prvoj varijanti veza se kao prekine ja nemogu nista radit na netu ali brojac i dalje odbrojava impulse.Imam instaliranog Nortona,Ad-aware,Spayware blaster i spayware guard,sto jos da radim da se rjesim tog vraga .Unaprjed zahvaljujem.
|
pretraži malo forum
... naći ćeš bar 100000000000000 tema o tome.
Rješenje je firewall. |
Hvala na savjetu Američanac,instalirao sam Zone Alarm firewal i za sada sve klapa kak treba ,čuveni (de)Generic host...mi se pokušao fino nabacit ali mali ga je fino otjeral
|
meni se to pojavljuje u onom prozoru gore u ZA,
e sad, dolazi mi poruka od ZA "Outbound E-mail protection Violation: more than 5 messages in 2 seconds Application: explorer.exe" ovo sranje mi zagusuje vezu i smeta mi dok igram Warcraft na netu, igra pocne lagat i moram izac. Neznam sta da radim prije par tjedan sam naso sa Pc-Cillin sassere i ocistio sve, sad ne moze nista pronac. Dalje, u Tasku sam vidio svchost.exe i kad ga ugasim pojavi se ono za shutdown inace ne dolazi cak i kad je ZA ukljucen. Probao sam blokirat explorer.exe al opet mi pocne dolazit onaj warning Ispricavam se ak je ovo vec negdje bilo al nisam posjecivao forum dosta dugo a sa svim ovim sam zbunjen |
Citiraj:
Da probam. Valjda je netsky. |
Imao sam taj problem ali se nisam rijesio osim reinstalacijom win-sa, taj generic... se ustvari spaja na net i prima viruse, primjer koji sam ja imao je systeem a dođe ih još puno sa drugim nazivima, vide se u task manageru neš sam i downloadiral sa neta kao moguće riješenje----
Solution: There is no configuration-tweaking workaround for this bug, it will work as long as the browser parses HTML. The only possible solution must come in the form of a patch from Microsoft. Update - 3 Mar 2002 Since the injected |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:34. |