![]() |
S3 Trio 3d/2x
e da, koji sam ja patnik.:stoopid:
Instalirao XP na staru tatinu staru kantu doma,unutra ima navedenu VGA karticu. Ide prek AGP-a, al onog starijeg. Skinuo drivere s neta, instaliram kad ono - > http://img218.imageshack.us/img218/8...8146hq2.th.jpg Kaj je to?Dosad je radilo? Ak ima neko staru grafulju tipa geforce2 ili slično...da se dogovorimo?:chears: |
Probaj ove drivere, teski su kojih 20MB ali ce raditi.
Link |
Pa zašto si uopće instalirao drivere? Sa VGA driverom bi trebala raditi, a ionako ta grafa nema akceleracije vrijedne spomena radi koje bi imalo smisla drivere instalirati...
|
Citiraj:
Radi.:respekt: |
aj barem nemas S3 Trio-64V+ 1Mb =D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš me neki dan uhvatila nostalgija pa sam otišao na S3 stranicu. Se sjećate S3 virge od 1MB i 2MB. Nije mi jasno zašto i dalje pokušavaju svoje čipove, umjesto da rade ATI i nvidia kartice.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim pitanje nema smisla, VIA ne proizvodi kartice sa tudjim proizvodima vech chipove, chipsete, GPU-e itd i upravo ta nvidia i ati su im zapravo konkurenti. Dovoljno je reci da je intel najveci proizvodjac GPU-a a nema niti jednu samostalnu PCI-e karticu. Zasto oni onda ne odustanu a gle prodaju integruse i jos su vodeci? |
Ja sam instalira vjerovali ili ne voodo rush 8 mb pci na jedan komp, os win xp sp2. Nasa jedva drajvere na netu. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |