PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   WIndows XP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=974)

MadBoY 22.09.2002. 15:13

WIndows XP

Imam Windows XP i jedan jedan veeeeeeliki problem. Kad upalim računalo pojavi se poruka Windows have found new hardware i piše da je to Via BUS master IDE Driver. Kako ukloniti taj problem??? Imam instalirane sve naj novije Drivere za sve komponente.:rambo:

greg SE 22.09.2002. 18:41

Re: WIndows XP

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Imam Windows XP i jedan jedan veeeeeeliki problem. Kad upalim računalo pojavi se poruka Windows have found new hardware i piše da je to Via BUS master IDE Driver. Kako ukloniti taj problem??? Imam instalirane sve naj novije Drivere za sve komponente.:rambo:
ocigledno nemas kad ti to ispaljuje, probaj reinstalirati via 4in1

MadBoY 22.09.2002. 20:53

Probao sam i to ali opet ništa. Pri instalaciji 4in1 drivera isto mi se jednom pokazala neka poruka koja kaže da nemam neke drivere.Pa sam ih instalirao i opet ništa sad sam sve to lijepo onesposobio i ne primjećujem nikakve razlike.:rambo:

Stormeye 22.09.2002. 21:07

Desni klik na VIA kontroler koji pravi problem i pogledaj u čemu je stvar. Nakon toga skoni najnoviju verziju 4in1 drivera i instaliraj.
Ako ni to onda troubleshooter,koji bi trebao znati o čemu se radi.

tor 23.09.2002. 00:06

Re: WIndows XP

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Koja matična? Ne moramo pitati da si instalirao dobro njezine drivere?

darius 23.09.2002. 00:13

jedno jednostvano riješenje .. formatiraj diski i stavi win2k
a xp baci u smeće ....

Stormeye 23.09.2002. 00:22

Davati savjete ljudima koji OS da instaliraju i nije baš lijepo...svatko ima svoje zahtjeve
Ako cijeli dan ne sjedi ispred Photoshopa i ostalih profi programa ne treba mu W2k ;)
W2k je za profesionalne korisnike a ne za one koji se malo igraju a malo rade:smoke:
Zato lijepo instaliraj win koji želiš, dok sam ne isprobaš nikad nećeš znati

gpremec 23.09.2002. 00:27

Citiraj:

Originally posted by Stormeye
Davati savjete ljudima koji OS da instaliraju i nije baš lijepo...svatko ima svoje zahtjeve
Ako cijeli dan ne sjedi ispred Photoshopa i ostalih profi programa ne treba mu W2k ;)
W2k je za profesionalne korisnike a ne za one koji se malo igraju a malo rade:smoke:
Zato lijepo instaliraj win koji želiš, dok sam ne isprobaš nikad nećeš znati

Daj nemoj i ti pocet srat. A sta ce ljudima Win XP doma? STA? Sta vise fali Win98SE za kucnu upotrebu? STA?

darius 23.09.2002. 00:28

dah ... pa nek mu bude njegov xtreme problems ..
bar ce imat kaj radit ..

Stormeye 23.09.2002. 13:38

Pa nisam ni rekao da mu treba Xp nego sam rekao da kombinira sa različitim verzijama dok ne nađe sebi optimalnu.
Naravno 98SE je i više nego ok OS i za igru i za ostalo ali je previše nestabilan( barem za moj ukus):clap:

MadBoY 23.09.2002. 15:16

Hvala vam na prijedlozima otklonio sam problem i napravio Dual Boot sa Win 98 SE.

Kova 25.09.2002. 00:20

Ej dečki dečki.

Glavno da je rješen problem.

Neka svatko stavi OS koji želi.

A svi sa XP-om pogledajte dolje, hi hi. :eek:

gpremec 25.09.2002. 09:11

Citiraj:

Originally posted by Kova
Ej dečki dečki.

Glavno da je rješen problem.

Neka svatko stavi OS koji želi.

A svi sa XP-om pogledajte dolje, hi hi. :eek:

Je, je, vec si nam ukazao na tu sliku i nije da su bile ovacije.:rolleyes:

greg SE 25.09.2002. 13:18

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Je, je, vec si nam ukazao na tu sliku i nije da su bile ovacije.:rolleyes:
ma mogla je proci ako mu je to prvi uradak u necemu naprednijem od painta

schofter 28.09.2002. 18:39

To i nije neki teski problem s XP-om. Jednostavno je decko stavio nove VIA drivere koji nisu bili usavrseni. To sam i ja jednom imao problem.

MadBoY 28.09.2002. 20:59

Upravo tako:clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54.