![]() |
(riješeno) Crysis - zeleni rub dolje i desno na ekranu
pitanje je koja stvarcica uzrokuje takav problem, artefakt ili sto li vec po cijelom donjem i desnom rubu ekrana, zelena boja 15ak mm sirine s fade prijelazom na unutra, isti problem imam i sa SOF3, gdje mi se nekad umijesto cijelog scenarija prikazanog na monitoru, kad ucita mapu, pojavi samo crna pozadina a ostane oznaka nisana, status bar, rub karte i ostale gluposti 2D grafike, i mozes igrat ali u mraku :-)...
da li je to mozda povezano uz neimanje dx10 :-)... ili postoji neki pach, jer su igre vise naklonjene nvidijinom dizajnu |
Deinstaliraj drivere, sve dobro očisti sa clenerom, instaliraj zadnje službene drivere...
Ako onda ne rradi možeš s Omegom probati eventualno... |
pretostavljam da imaš lcd monitor i da si lijen pritisnut auto adjust kad se to dogodi...
|
Citiraj:
|
Jesi reinstalirao drivere...?
|
u toku sam
|
Meni isto sranje, Koje drivere imaš? Meni pak je u igri sve ok al mi oni uvodni filmovi i reklame nečitljive teksture su zelene i kockaste prek cijelog ekrana, kaj bi to bilo? Pa jel grafička uredu ili ju reklamiram?
|
driveri su od 16.01.2008. catalyst 8.1 paket
|
evo konacno sam nasao vremena, za rijesit drivere, pocistio sam sve iz add/remove od ati-a, s harda i iz registry-a, stavio Omega preuređene drivere na bazi starijih catalysta 7.12 i sve radi kako treba
nije uvijek najnovije i najbolje... @ yedwy hvala na podsjeti za omega drivers, skroz sam zaboravio na to, a petljam s driverima jos od prvog ati-a sa 16mb rama :-) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:23. |